VIDI II

1-1-es döntetlen a Szekszárd ellen

Második csapatunk a 90. percig vezetett a Szekszárd ellen, az utolsó pillanatban azonban 11-esből egyenlíteni tudtak a vendégek és egy ponttal távoztak Sóstóról. 

A Vidi II vasárnap délelőtt a Szekszárd ellen lépett pályára az NB III-as bajnokság 15. fordulójában. Imrik László vezetőedző ezúttal is két fiatal játékosra - Menyhárt Zsomborra és Berki Marcellre - számíthatott az NB I-es keretből.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 15. forduló

12 november vasárnap

Fehérvár FC II
  • Csepregi

1-1

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Szekszárdi UFC
  • Lékó

Fehérvár FC II

Gergely Roland - Kiss Ádám, Horváth Gergő Ákos, Husvéth Ádám, Kiss Marcell - Kecskés Máté (Rétfalvi Zsombor 90'), Molnár Csaba - Berki Marcell, Ambach Arnold (Balogh Máté Zsolt 69'), Csepregi Barnabás (Lehota Viktor Máté 87') - Menyhárt Zsombor (Cserkuti-Németh Olivér 69')

Szekszárdi UFC

Pomozi Zoltán Krisztián - Füredi Patrik, Béla Dániel, Péter Antal (Tóth Dávid 74'), Fekete Marcell, Arena Ármin, Gellér Axel Koridon, Lékó Roland, Budai Dávid, Gulyás Péter (Péter Dávid 46'), Csapó András Bence (Kárpáti Koppány 74')

Játékvezetők

Dombi Olivér

Holpár Gergely, Cseresznyák Csaba Ádám

A mieink a találkozó elejétől kezdve magabiztosan futballoztak, többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél és komoly gólhelyzeteket is sikerült kialakítanunk. A 22. percben Berki lőhetett kapura 11 méterről, a szekszárdiak kapusa azonban lábbal óriásit védett. Két perccel később egy szögletet követően Horváth Ákos csúsztatott nyolc méterről a felső lécre. A 35. minutumban Berki hagyta le védőjét, 15 méterről leadott lövését azonban ismét védeni tudta Pomozi. Öt perccel később Menyhárt játszotta az alapvonalról vissza a labdát a jó ütemben érkező Csepreginek, ő azonban nagy helyzetben kapu mellé lőtt. Mezőnyfölényünk még a szünet előtt góllá érett, a 44. percben ismét Csepregi került helyzetbe és ezúttal már nem hibázott fiatal támadónk (1-0).

Csepregi Barnabás

#17

Csepregi Barnabás

Középpályás

2023-2024 szezon

29 Meccs

5 Gól

2186 Játszott perc

A második félidő elején ismét fehérvári helyzetet jegyezhettünk fel, a múlt héten az U18-as válogatottban debütáló Ambach ziccere azonban kimaradt. Sőt, az 52. percben ismét Ambach volt a főszereplő, először szép cselekkel jutott az ellenfél 16-osán belülre, ott pedig csak szabálytalanul tudták megállítani, amiért a játékvezető büntetőt ítélt a javunkra. A labda mögé a sértett állt, a jobb sarokra tartó lövését azonban bravúros vetődéssel védte a vendégek hálóőre, így maradt az 1-0. Ahogy az ilyenkor lenni szokott a rengeteg kihagyott helyzet a végén megbosszulta magát, a 90. percben ugyanis egy 16-oson belüli kezezésért ismét 11-est ítélt a játékvezető, ezúttal a Szekszárd javára, amit Lékó Roland kis szerencsével ugyan, de értékesíteni tudott - a labda a jó irányba vetődő kapusunk hasa alatt csorgott a kapuba (1-1).

A Vidi II legközelebb szombaton délelőtt az Érdi VSE együttesét látja vendégül.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek