KLUBKÁRTYA

Fehérvár FC klubkártya információk

Fontos tudnivalók a klubkártyával kapcsolatban.

 

A klubkártyával egyszerűsödik és rövidebbé válik a jegyhez jutás, mert használatával a kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzéseken sem szükséges minden alkalommal bediktálni a személyes adatokat a belépő megvásárlásakor.

Mennyibe kerül a Fehérvár FC klubkártya kiváltása?

A klubkártya kiváltása 1000 forintba kerül, 14 év alattiaknak ingyenes.

Hol és hogyan lehet kiváltani a Vidis klubkártyát?

Sikeres online előregisztráció után (amit ide kattintva tudsz megtenni) a rendszer küld egy visszaigazoló e-mailt, ezt követően pedig hamarosan kapsz majd egy újabb üzenetet, amelyben jelzik számodra, hogy elkészült a kártya. Kártyádat a második e-mail beérkezése után a Sóstói Stadionban található VidiShopban (Székesfehérvár, Csíkvári út 10.) nyitvatartási időben (Hétfőn, szerdán és pénteken: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) veheted át. Kérjük kizárólag a második e-mail után indulj el kártyádért a VidiShopba. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a helyszínen nincs lehetőség klubkártya készítésre, csak az előregisztrált kártyák átvételére. A fényképed feltöltése után kérünk, hogy az "Elérhetőségek megadása" oldalon a "Személyes adatok kapcsolattartási célra felhasználhatók az előregisztrációt követően is" négyzetet mindenképpen jelöld ki, mert csak ebben az esetben kapsz majd értesítést a regisztrációról és a klubkártya elkészültéről.

Milyen adatokat kell megadni a klubkártyához?

Nevet, születési helyet, születési időt és e-mail címet szükséges megadni. Ezeken felül a kiváltáskor készített arcképes fotó és egy vonalkód kerül még a kártyára. Az adatok a Vidi klubkártya rendszerében tárolódnak, azokhoz harmadik fél nem fér hozzá. A személyes adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli a Fehérvár FC. A 2022. augusztusától érvényes Klubkártya Általános Szerződési Feltételei és az Adatvédelmi Szabályzat ide kattintva érhető el. Kérjük, hogy telefonszámodat, lakcímedet és édesanyád születési nevét ne add meg, erre nincs szükségünk a kártya kiállításához.

TOVÁBBI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Milyen esetekben kötelező a klubkártya?
Klubkártyával lehet a magyar válogatott mérkőzéseire, valamint a Ferencváros elleni idegenbeli találkozóinkra belépőt venni. A Vidi hazai mérkőzéseire klubkártya nélkül is lehet online belépőt vásárolni, illetve 2019 novemberétől az online bérletvásárláshoz sem szükséges a klubkártya. Egyes kiemelt, nemzetközi mérkőzésekre a jegyvásárláshoz szükség lehet klubkártyára!

Más is átveheti helyettem a klubkártyámat?
Nem, kizárólag személyesen lehetséges a klubkártyák átvétele, mert a személyazonosság ellenőrzése feltétele a klubkártya kiadásának.

Akkor más nem is vásárolhat nekem jegyet?
Amennyiben Ön odaadja egy ismerősének a kártyáját, úgy az Ön ismerőse minden nála lévő kártyához vásárolhat 1db jegyet, de kizárólag csak az adott kártya birtokosának a nevére.

Lehetséges, hogy több klubnál is kiváltsak klubkártyát?
Az MLSZ kétféle kártyatípust vezet be:
- klubkártya, amelyet a kibocsátó klub állít ki a szurkolók részére
- futballkártya, amelyet az MLSZ állít ki a szurkolók részére

Egy személynek csak 1 klubkártyája és 1 futballkártyája lehet.

Csak a válogatott mérkőzéseire szeretnék kimenni. Nekem is kell klubkártya?
A vidis klubkártya is megfelelő erre a célra, de az MLSZ által kibocsátott Futballkártyát is kiválthatja.

Az MLSZ által kibocsátott Futballkártyához hol lehet hozzájutni?
Az MLSZ által kibocsátott futballkártya kiváltásához és további információkért kérjük, látogass el a szövetség oldalára.​

Ha elhagyom a klubkártyámat, mit kell tennem?
A klubkártyát bár nem kötelező, célszerű mielőbb pótolni, hiszen így a kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzéseinkre való jegyvásárlás esetén sem kell minden alkalommal újra és újra megadni a személyes adatokat, valamint szükséges a válogatott mérkőzésekre történő jegyvásárláshoz is.

A klubkártyával kapcsolatos minden kérdésben, illetve a pótlás miatt keressen minket az alábbi e-mail címen: klubkartya@fehervarfc.hu

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek