KEZDŐRÚGÁS

Vásárolj szurkolói kezdőrúgást!

A 2024/2025-ös szezonban online, a vidishop.hu-n vásárolhatsz szurkolói kezdőrúgást csapatunk hazai mérkőzéseire.

A korábbi évekhez hasonlóan a 2024/2025-ös szezonban is lesz arra lehetőségük szurkolóinknak, hogy a hazai bajnoki- és MOL Magyar Kupa-mérkőzések első és második félidejét megelőzően ünnepélyes kezdőrúgást végezhessenek el.

// Ami újdonság, hogy mostantól csak online - bankkártyás fizetéssel - lehet megvásárolni a kezdőrúgásokat. Az első félidei kezdőrúgás ára 80 000 Ft, a második félidei kezdőrúgás ára pedig 60 000 Ft.

// Az első és a második félidei kezdőrúgás ára magában foglal két meccsjegyet a C lelátóra, valamint egy választható méretű, 2024/2025-ös, hazai, szurkolói mezt, amelynek méretét az online vásárlás alkalmával lehet kiválasztani (a méretek a készlet erejéig elérhetőek).

//A kiválasztott szurkolói mezt személyesen lehet átvenni a VidiShopban nyitvatartási időben (hétfő, szerda, péntek 10.00-17.30, ebédszünet 13.00-13.30). A sikeres vásárlást követően munkatársunk 2-3 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a kezdőrúgás vásárlójával, akit a mez átvételi lehetőségéről is értesít. Az átvételre kizárólag a hivatalos mezbemutató után lesz lehetőség.

// A "szurkolói kezdőrúgás" termékre semmilyen kedvezmény nem érvényesíthető.

//A mérkőzések pontos kezdési időpontjait megtalálhatod a menetrendben, az MLSZ fenntartja az időpontváltozás jogát.

// A MOL Magyar Kupa mérkőzéseire megvásárolható kezdőrúgások a sorsolást követően (hazai mérkőzés esetén) néhány napon belül elérhetők lesznek kínálatunkban.

//Egy adott mérkőzés kezdőrúgását legkésőbb a találkozót megelőző negyedik munkanapon délelőtt 10 óráig lehet megvásárolni.

//Amennyiben a kezdőrúgás mellett más VidiShop-termék is belekerül az online vásárlás során a kosárba, csak online bankkártyás fizetési módot lehet választani és kizárólag személyes átvétel lehetséges. Ebben az esetben a kezdőrúgásra továbbra sem, de a kosár többi tartalmára lehet kedvezményt érvényesíteni.

Szerző: Fehérvár FC

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek