Jegyinformációk a 2024-es tavaszi szezon hazai OTP Bank Liga mérkőzéseire

Cikkünkben minden fontos információt megtalálsz a hazai mérkőzésekre szóló jegyvásárlásról. 

A tavaszi szezon első hazai mérkőzésén, február 18-án a DVSC ellen lépünk pályára. Csapatunk tavaszi menetrendjét ide kattintva találod.

A Székesfehérvár MJV Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti új stadionhasználati megállapodás értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegyértékesítést Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi mind a lelátóra szóló, mind a VIP Lounge és a SkyBox belépők esetében.

Így a 2023/2024-es szezon tavaszi idényétől a város dönt a jegy- és bérletárakról, azok típusairól, értékesítési időszakairól, módjáról. Szurkolóink azonban a tervek szerint a gyakorlatban nem érzékelnek majd sokat a változásokból, hiszen a jegy- és bérletértékesítés a korábban megszokott helyeken (online a Jegymester felületén, személyesen a VidiShopban és egyéb városi értékesítési pontokon) zajlik majd továbbra is, valamint klubunk kommunikációs felületein az eddigiekhez hasonlóan tájékoztatjuk majd ezekről szurkolóinkat. A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel azonban a jövőben a városhoz mint jegyértékesítőhöz fordulhatnak majd az érdeklődők.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a rendőrség által kiemelt kockázatúnak ítélt mérkőzésekre a jegy megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. A nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárláskor nem szükséges személyes adatok megadása! A kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsd magadnál!

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

A Ferencváros elleni mérkőzés továbbra is kiemelt találkozónak számít és így más árkategóriába esik a zöld-fehérek elleni bajnoki.

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A 2024-es tavaszi szezonban a VIP-Lounge szintre mérkőzésjegyet nem, csak bérletet lehet vásárolni. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás

VidiShop

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári u. 10.
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-17:30
Ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap: 12:00 - 18:00
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00-18:00,
Szombaton: 9:00-13:00
Vidi Múzeum 8000 Székesfehérvár.
Csíkvári út 10 (Sóstói Stadion)
Kedd - szombat: 9:00-17:30
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz, akár a meccs napján is!

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Várunk téged is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek