VIDI II

Vereség Kaposváron

NB III-as csapatunk 3-0-ás vereséget szenvedett Kaposváron.

Vasárnap délelőtt szakadó esőben utazott fiatal NB III-as együttesünk Kaposvárra, a somogyi alakulat stadionjában azonban a nagy mennyiségű eső ellenére is kiválóan előkészített pálya várta a csapatokat, ráadásul a kezdő sípszóra a nap is kisütött, így igazán kellemes időben kezdődött a Kaposvár elleni bajnokink.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 14. forduló

5 november vasárnap

Kaposvári Rákóczi FC
  • Mayer
  • Harsányi
  • Szederkényi

3-0

Rákóczi Stadion Kaposvár

Fehérvár FC II

Kaposvári Rákóczi FC

Horváth Fábián - Mazzonetto Alessio, Heil Máté, Babinszky Bence Márton (Ötvös Gábriel 89'), Mayer Milán (Hampuk Ádám 66'), Mazzonetto Nicoló (Bíró Dominik 46'), Szederkényi Ádám, Ekker Milán, Horváth Balázs, Harsányi Dániel Zoltán, Gál Mátyás

Fehérvár FC II

Gergely Roland - Kiss Ádám, Horváth Gergő Ákos, Husvéth Ádám, Kiss Marcell - Rétfalvi Zsombor (Balla Kevin Károly 55'), Molnár Csaba (Kecskés Máté 55') - Berki Marcell (Bertók Dániel 55'), Ambach Arnold (Balogh Máté Zsolt 71'), Csepregi Barnabás (Lehota Viktor Máté 80') - Menyhárt Zsombor

Játékvezetők

Kondákor Márk

Jakab Bálint, Szabados Dániel

A találkozó első félideje a küzdelemről szólt, a körülbelül 2-300 néző igazán komoly gólhelyzetet az első 45 percben nem láthatott. A hazai csapat birtokolta többet a labdát, a mieink csak rövid ideig tudták birtokolni a játékszert.

A második félidő elején egy átlövésből megszerezte a vezetést a Kaposvár, Mayer Milán talált a kapunkba (1-0). A folytatásban gyorsan egyenlíthettünk volna, azonban Csepregi ziccere a 66. percben kimaradt. Öt perccel később Mayer duplázhatott volna, de Gergely Roland szépen védte a hazai támadó 13 méteres lövését. A túloldalon Menyhárt és Berki lövései okoztak veszélyt, de nem sikerült egyenlítenünk, az utolsó percekben pedig két szögletből is gólt szerzett a Kaposvár: a 84. percben Harsányi Dániel Zoltán, a 89. minutumban pedig Szederkényi Ádám talált közelről a kapunkba.

NB III-as csapatunk a következő fordulóban a Szekszárd csapatát látja vendégül Sóstón, vasárnap délelőtt 11-kor.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek