VIDI II

2-1-es győzelem a Paks II ellen

Fiatal NB III-as csapatunk hosszú nyeretlenségi sorozat végére tett pontot vasárnap délelőtt. 

Vasárnap délelőtt két fiatal csapat mérkőzött meg egymással Székesfehérváron, hiszen a Vidi II-ben és a Paks II-ben is többnyire 2005-ös és 2006-os születésű futballisták szerepeltek.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 13. forduló

29 október vasárnap

Fehérvár FC II
  • Ambach
  • Kiss

2-1

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Paksi FC II
  • Lépő

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Kiss Ádám, Horváth Gergő Ákos, Molnár Csaba, Kiss Marcell - Rétfalvi Zsombor (Földeák Levente 82'), Kecskés Máté (Balla Kevin Károly 67') - Berki Marcell (Bertók Dániel 79'), Ambach Arnold (Balogh Máté Zsolt 67'), Csepregi Barnabás - Menyhárt Zsombor (Lehota Viktor Máté 79')

Paksi FC II

Tóth Gábor Vilmos - Perger Zsolt (Kiss Kornél 73'), Ádám Dominik, Köllő Kende, Lépő Kristóf, Máté Csaba (Debreceni Zalán 73'), Marosi Róbert, Győrfi Milán (Répási Péter 80'), Pesti Zoltán, Ignácz Bálint (Szabó Attila András 63'), Pupp Zétény

Játékvezetők

Maml Zoltán

Sáfárik Patrik János, Vargha Tamás

Nem kezdtük jól a meccset, a 6. percben Lépő Kristóf 20 méterről tekert egy szabadrúgást a rövid alsó sarok irányába és bár Emil Rockov vetődött, nem tudta hárítani a lövést (0-1). Szinte azonnal egyenlíthettünk volna, a 8. percben Ambach ugratta ki szépen Csepregit, aki a kivetődő kapusba rúgta 14 méterről a labdát. A 12. percben Berki éles szögből leadott hét méteres bombáját szépen védte a paksiak kapusa. A 28. percben mezőnyfölényünk góllá érett, Kiss Ádám remek beadását Ambach Arnold nagyszerű mozdulattal fejelte a vendégek kapujába (1-1).

Ambach Arnold

#40

Ambach Arnold

Középpályás

2023-2024 szezon

24 Meccs

6 Gól

1468 Játszott perc

Fiatal középpályásunknak ez volt az ötödik találata ebben a szezonban. A 33. minutumban Ambach passza után Kecskés 19 méterről alig lőtt a bal felső sarok mellé.

A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült a pályán, az 51. percben egy gyors kontra végén Menyhárt passzolt Kiss Marcellnek, aki 10 méterről, nagy erővel lőtt a kapuba (2-1).

Kiss Marcell

#13

Kiss Marcell

Védő

2023-2024 szezon

16 Meccs

1 Gól

1306 Játszott perc

A találkozó utolsó perceiben Rockovnak is volt két-három nagy védése, összességében azonban megérdemelten nyertünk augusztus vége után újra NB III-as bajnokit. Jövő héten vasárnap délután a Kaposvár otthonába látogatunk.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek