VIDI II

2-1-es győzelem a Paks II ellen

Fiatal NB III-as csapatunk hosszú nyeretlenségi sorozat végére tett pontot vasárnap délelőtt. 

Vasárnap délelőtt két fiatal csapat mérkőzött meg egymással Székesfehérváron, hiszen a Vidi II-ben és a Paks II-ben is többnyire 2005-ös és 2006-os születésű futballisták szerepeltek.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 13. forduló

29 október vasárnap

Fehérvár FC II

2-1

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Paksi FC II

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Kiss Marcell , Molnár Csaba , Horváth Gergő Ákos , Kiss Ádám - Kecskés Máté (Balla Kevin Károly 67') , Rétfalvi Zsombor (Földeák Levente 82') - Csepregi Barnabás , Ambach Arnold (Balogh Máté Zsolt 67') , Berki Marcell (Bertók Dániel 79') - Menyhárt Zsombor (Lehota Viktor Máté 79')

Paksi FC II

Tóth Gábor Vilmos - Perger Zsolt (Kiss Kornél 73') , Ádám Dominik , Köllő Kende , Lépő Kristóf , Máté Csaba (Debreceni Zalán 73') , Marosi Róbert , Győrfi Milán (Répási Péter 80') , Pesti Zoltán , Ignácz Bálint (Szabó Attila András 63') , Pupp Zétény

Játékvezetők

Maml Zoltán

Sáfárik Patrik János, Vargha Tamás,

Nem kezdtük jól a meccset, a 6. percben Lépő Kristóf 20 méterről tekert egy szabadrúgást a rövid alsó sarok irányába és bár Emil Rockov vetődött, nem tudta hárítani a lövést (0-1). Szinte azonnal egyenlíthettünk volna, a 8. percben Ambach ugratta ki szépen Csepregit, aki a kivetődő kapusba rúgta 14 méterről a labdát. A 12. percben Berki éles szögből leadott hét méteres bombáját szépen védte a paksiak kapusa. A 28. percben mezőnyfölényünk góllá érett, Kiss Ádám remek beadását Ambach Arnold nagyszerű mozdulattal fejelte a vendégek kapujába (1-1).

Ambach Arnold

#40

Ambach Arnold

Középpályás

2023-2024 szezon

17 Meccs

6 Gól

1233 Játszott perc

Fiatal középpályásunknak ez volt az ötödik találata ebben a szezonban. A 33. minutumban Ambach passza után Kecskés 19 méterről alig lőtt a bal felső sarok mellé.

A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült a pályán, az 51. percben egy gyors kontra végén Menyhárt passzolt Kiss Marcellnek, aki 10 méterről, nagy erővel lőtt a kapuba (2-1).

Kiss Marcell

#13

Kiss Marcell

Védő

2023-2024 szezon

15 Meccs

1 Gól

1294 Játszott perc

A találkozó utolsó perceiben Rockovnak is volt két-három nagy védése, összességében azonban megérdemelten nyertünk augusztus vége után újra NB III-as bajnokit. Jövő héten vasárnap délután a Kaposvár otthonába látogatunk.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek