VIDI II

Gólnélküli döntetlen az MTK II ellen

Rengeteg helyzetet alakítottak ki a fehérvári fiatalok, de gól nem született az MTK II elleni bajnokin.

Vasárnap délelőtt az MTK II látogatott Székesfehérvárra. A fővárosi kék-fehérek jó formában vannak, idén eddig mindhárom bajnokijukat megnyerték Kanta József tanítványai.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Tavaszi szezon, 21. forduló

24 március vasárnap

Fehérvár FC II

0-0

Sóstói Stadion Székesfehérvár

MTK Budapest FC II

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Simut Mario, Polényi Gábor, Husvéth Ádám, Virágh Milán Ferenc - Molnár Csaba, Balla Kevin Károly - Csepregi Barnabás, Gosztonyi András (Ambach Arnold 57'), Berki Marcell (Cserkuti-Németh Olivér 83') - Tóth Tamás Vid

MTK Budapest FC II

Balázs József Balázs - Anokye Christian, Farkas Milán, Csányi Kristóf, Kenesei Noel (Mohai Bálint 75'), Barkóczi Benedek (Molnár Kevin 83'), Stumpf Gábor, Herczeg Botond (Földi Gergő 46'), Bene Domonkos, Kwadwo Asante, Béres Martin Gyula (Antal Dennis Zsombor 46')

Játékvezetők

Sveda Marcell

Keszthelyi Tamás, Szalai Dávid

Simut 25 méteres bombájával kezdtük a találkozót, Balázsnak kellett nyújtózkodnia, hogy a jobb alsó elől szögletre mentsen. A 13. percben Tóth Tamás Vid 11 méterről vette célba a kaput, de az MTK hálóőre ezúttal is résen volt. A 21. percben Simut beadását Csepregi lőtte kapásból kapu fölé, majd tíz perccel később Gosztonyi két csel után lőtt kapura 13 méterről, de egy önfeláldozó védő bevetődve blokkolta a lövést.

A második félidő MTK-helyzettel kezdődött, Bene vette célba a kapunkat a 16-oson kívülről, Rockov szépen védett. Az 58. percben egy nagyon szép fehérvári támadás végén Csepregi ziccere maradt ki, majd nem sokkal később Simut beadását Tóth Tamás Vid fejelte öt méterről néhány centivel a kapu mellé. A 75. minutumban a nagy kedvvel játszó Simut gondolt egy merészet és 25 méterről kapura lőtt, a sistergős bombát bravúrral védte Balázs. Egy perccel később Tóth Tamás Vid közeli fejesét védte ismét bravúros mozdulattal a vendégek kapusa, a kipattanót Berki sarokkal tette vissza kapura, de ezúttal is menteni tudott Balázs. A mieink mindent megtettek a három pont megszerzése érdekében, még a 90. percben is sikerült ajtó-ablak helyzetet kialakítanunk, Molnár passza után Tóth Tamás Vid közeli lövését lábbal védte a kék-fehérek hálóőre, így maradt a 0-0.

Imrik László fiatal együttese húsvétvasárnap Gárdonyba látogat.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek