VIDI II

2-1-es vereség az FTC II vendégeként

Második csapatunk a 88. percben egyenlített az FTC II elleni bajnokin, a végén mégis a zöld-fehérek örülhettek. 

Vasárnap délelőtt az FTC II vendégeként játszotta az idei év utolsó NB III-as bajnoki mérkőzését Imrik László fiatal csapata. Jó hír, hogy több mint két hónap után ismét pályára léphetett Pető Milán, aki kézsérülés miatt nem játszott az elmúlt időszakban.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 17. forduló

26 november vasárnap

Ferencvárosi TC II
  • Szabó
  • Szabó

2-1

Groupama Aréna Budapest

Fehérvár FC II
  • Cserkuti-Németh

Ferencvárosi TC II

Radnóti Dániel István - Dhonata Tavares de Oliveira, Lukács Dániel, Fenyvesi Gergely (Molnár Márton 71'), Gágyor Domán Szilárd, Manner Balázs, Szabó Szilárd, Almássy Levente András, Takács Ádám (Ladányi Gergő 77'), Tóth Alex László, Bagi Ádám Gyula (Keita Mohamed Djamadi 90')

Fehérvár FC II

Gergely Roland - Kiss Ádám, Horváth Gergő Ákos, Husvéth Ádám, Kiss Marcell - Kecskés Máté (Rétfalvi Zsombor 65'), Molnár Csaba (Lehota Viktor Máté 85') - Menyhárt Zsombor, Pető Milán (Cserkuti-Németh Olivér 46'), Csepregi Barnabás (Balla Kevin Károly 85') - Ambach Arnold (Balogh Máté Zsolt 79')

Játékvezetők

Sipos Katalin

Sáfárik Patrik János, Csákó Patrik

A hazai együttes kezdte jobban a meccset, az ötödik percben védelmünk hibáját Szabó majdnem gólra váltotta, Gergely Roland azonban nagy bravúrt mutatott be. A 25. percben Dhonata távoli lövését védte szépen ismét fiatal kapusunk. Tíz perccel később Manner 17 méteres lökete csak centikkel kerülte el a kapunkat.

A második játékrészt is az FTC II kezdte jobban, az 53. percben Dhonata 13 méteres lövését védte nagyon szépen Gergely Roland. A 67. percben a nem sokkal korábban csereként pályára lépő Rétfalvi Zsombor első labdaérintéséből, 18 méterről, óriási erővel lőtt a felső lécre.

A 74. percben Szabó Szilárd a sokadik hazai ziccert már nem hibázta el (1-0). A mieink nem adták fel, és a 88. percben Balogh Máté szabadrúgását követően Cserkuti-Németh Olivér lőtt közelről a hazai kapuba (1-1).

Cserkuti-Németh Olivér

#9

Cserkuti-Németh Olivér

Támadó

2023-2024 szezon

23 Meccs

3 Gól

1047 Játszott perc

Sajnos nem sikerült azonban a döntetlent megőriznünk, ugyanis egy perccel később egy szélről érkező beadást Szabó Szilárd lőtt 5 méterről a kapunkba beállítva a 2-1-es végeredményt.

Vasárnap kora délután közös csapatebéd keretében köszöntek el egymástól az őszi szezon végén a játékosok és a szakmai stáb tagjai, hiszen a Vidi II-nek már nincs több tétmérkőzése idén, az NB III küzdelmei a 18. fordulóval majd március elején kezdődnek - természetesen a felkészülést ennél már jóval korábban megkezdik majd a fiatalok.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek