VÁLOGATOTT

Ambach Arnold bemutatkozott az U18-as válogatottban

U18-as nemzeti együttesünk 1-0-ás vereséget szenvedett Szlovákia ellen, a válogatottban bemutatkozott csapatunk fiatal támadója, Ambach Arnold.

Férfi U18-as válogatottunk vasárnap kezdte meg e heti összetartását, Szélesi Zoltán szövetségi edző hétfőn tartotta meg az első edzését a csapat azon játékosainak, akik vasárnap nem játszottak klubcsapataikban bajnoki mérkőzést. A többiek - köztük Ambach Arnold is - regenerációs gyakorlatokat végeztek a hét első napján.

Szlovákia-Magyarország 1-0 (0-0)
Magyarország: Radnóti Dániel - Burghart Manuel, Bacsa Benjámin, Deme Sebő - Selyem Bálint, Farkas Patrik (Herczeg Botond, 62.), Vidnyánszky Mátyás (Herczeg Marcell, 62.), Szamosi Ádám (Balabás Bence, 46.), Hornyák Csaba (Lajcsik Vencel, 62.) - Varga Zétény (Molnár Csaba, 46.), Bogdán Hunor (Ambach Arnold, 71.)

A keddi mérkőzés első félidejében a magyar válogatott játszott jobban, több nagy lehetőségünk is volt, elsősorban a játékrész második felében. A szlovákok a több bravúrt is bemutató kapusuknak köszönhették, hogy gól nélküli döntetlennel zárult az első félidő - olvasható az mlsz.hu tudósításában.

A szünetben és a második félidőben több csere is történt a magyar válogatottban, és a változtatások után már nem tudtuk azt a játékot nyújtani, mint a szünet előtt. A szlovákok húsz perccel a mérkőzés vége előtt szabadrúgásból megszerezték a vezetést, és a hajrában már nem tudtuk döntetlenre menteni a találkozót, így a házigazdák 1-0-s győzelmével zárult az összecsapás.

A két csapat csütörtökön 12 órakor Gyirmóton ismét megmérkőzik egymással.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

Forrás: mlsz.hu

További hírek