Megérkezett az NB II-es válogatott Antalyaba

Több, mint 4 órás repülőút után, hétfőn este szerencsésen megérkezett az NB II-es válogatott Törökországba.

Hosszú, fárasztó nap volt a hétfői az NB II-es válogatott számára, hiszen reggel 9-kor találkoztak az MLSZ-székház előtt a labdarúgók és szakvezetők. Ezt követően a csapat autóbusszal Bécsbe utazott, ahonnan délután 15 órakor szállt fel a repülőgépük. A kora esti órákban érkezett meg a csapat Antalyaba és azonnal célba is vették a szállodát.
Gyurcsó Ádámot késő este sikerült utolérnünk, aki elárulta, hogy kiváló körülmények fogadták őket, nagyon szép helyen van a szállásuk és kellemes 12-15 fok körüli hőmérséklet van Törökországban. A svédasztalos vacsora elfogyasztása után Horváth Ferenc és Pető Tamás röviden tájékoztatta a labdarúgókat a keddi programról, ami egy délelőtti és egy délutáni edzésből fog állni. Gyurcsótól azt is megtudtuk, hogy lakótársa Somodi Bence lesz, míg a Vidi II harmadik játékosa, Fejes András, egy korábbi Vidi-játékossal, Nagy Tamással került egy szobába. Nagy Tamás - aki jelenleg a Kazincbarcika játékosa - két éve, egy Ferencváros elleni hazai Ligakupa mérkőzésen mutatkozott be a Vidi első csapatában, melynek akkor Varga István volt a vezetőedzője. Érdekesség, hogy Gyurcsó Ádám szintén ezen a Ligakupa-találkozón debütált a felnőtt csapatban, méghozzá szenzációs játékkal. A Nemzeti Sport a találkozó legjobbjának választotta a szünetben csereként pályára lépő, akkor még csak 16 éves Gyurcsó Ádámot.
Az első nap az utazással telt el, kedden azonban már a focié lesz a főszerep. Természetesen a keddi eseményekről is részletes beszámolóval jelentkeznek a Vidi labdarúgói Antalyaból.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek