UTÁNPÓTLÁS

Továbbra is veretlen tavasszal U16-os és U15-ös csapatunk

Felemás hétvégén vannak túl utánpótlás csapataink, két versenyző korosztályunk azonban még nem veszített meccset tavasszal.

A Vidi U19-es csapata 3-1-es vereséget szenvedett a Diósgyőr otthonában. Találatunkat Kállai Bence Mihály szerezte. Az U17-esek ugyancsak 3-1-re kaptak ki, ők a DVSC-től, gólunkat Gruber Szilárd lőtte.
U16-os csapatunk a ZTE-t fogadta Sóstón, és remek játékkal 4-1-es győzelmet arattak. A gólokat Lengyel Máté Barnabás, Kertész Attila, Sarok Zsombor és Varjas László szerezte.

U15-ös csapatunk ugyancsak négy gólt lőtt a hétvégén, ám a pécsiek egyszer sem tudtak válaszolni, így Fellner Krisztofer duplájával, valamint Zólyomi Dávid és Szabó Bálint találataival 4-0-ra nyertünk. „Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, ellenfelünk zárt védekezését, ha nehezen is, de sikerült a széleken megbontani, majd Kojnok mintaszerű beadását hamar gólra váltotta Fellner. Ezt követően szinte végig nyomás alatt tartottuk a Pécset, és a második gólunk el is döntötte a találkozót. A szünet után ugyan már nem volt annyira szép a játékunk, kissé fegyelmezetlenebbül fociztak a srácok, összességében azonban felszabadult, helyenként tetszetős futballal sikerült legyőznünk a Pécset” – mondta Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat edzője.

Az U14-esek ugyancsak a PMFC-t fogadták Sóstón, és 3-1-re veszítettek. A gólunkat Kovács Roland Róbert lőtte. 

NB II-es női csapatunk 7-0-s vereséget szenvedett a ZTE FC ellen.

Nem versenyző korosztályaink közül az U10-esek Pozsonyban nemzetközi tornán szerepeltek szombaton, és a 15 induló közül a 4. helyen zártak. „A csoportmeccsek alatt remek hozzáállással, motiváltan és célratörően játszottunk. A nagy tempó miatt ugyan gyakoriak voltak a technikai hibák, de örömmel láttam, hogy a gyerekek az azonnali javításra törekedtek. Kiemelném kapusunk jó teljesítményét, és hogy védekezéskor mindenki segítette a másikat. Örültem annak is, hogy felvállaltuk a párharcokat, amiket ráadásul nagy százalékban meg is nyertünk. Sok helyzetet alakítottunk ki, amit a gyakori helyzetfelismerési hiba ellenére is jó százalékban értékesítettünk. Rosszabb gólarányunk miatt csak a negyedik helyért játszhattunk” – mondta el Palánki Csaba az U10-es csapat edzője.

U9-es csapatunk Kalocsán a Géder Kupán vett részt, és meggyőző fölénnyel az első helyen végzett. A Baját 4-0-ra, a Kalocsát 3-1-re, a Tolna csapatát 6-1-re és a Pécset 8-1-re győzték le. „Erre a tornára azokat a srácokat vittük el, akik egyébként kevesebb lehetőséghez jutnak. Végig kiegyensúlyozottan, helyenként ötletesen játszott a csapat. A kapuban Bába Huba a legjobb lett a posztján, rajta kívül még Borsi Pétert, és Kocsis Ákost tudom kiemelni” – összegezte a látottakat Csrepka Tamás, az U9-es csapat edzője.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek