UTÁNPÓTLÁS

A szezon eddigi legnagyobb arányú győzelmét aratta U17-es lány csapatunk

Több versenyző korosztályunk is jó eredményt ért el a hétvégi bajnoki fordulókban. 

U19-es csapatunk 3-0-s győzelmet aratott a hétvégén a Diósgyőr csapata ellen. Találatainkat Kovács Sándor, Kondor Kristóf és Pápai Kristóf szerezték. Az U17-esek 2-1-es vereséget szenvedtek a Debrecen otthonában. Gólunkat Mód Ádám szerezte. A Vidi U16-osai Kertész Attila találatának köszönhetően 1-1-es döntetlennel zártak a ZTE vendégeként.

Az U15-ösök és az U14-esek az Illés Akadémia korosztályos csapatait fogadták szombaton. A 15 évesek 3-1-es vereséget szenvedtek, gólszerzőnk Megyeri Márk volt. A 14 évesek 3-1-re győztek a szombathelyiek ellen, Varga Zsombor István és Kovács Dominik találatának, illetve egy öngólnak köszönhetően. „ Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedórában három lehetőségünk is volt, mégis az ellenfél szerzett gólt egy felívelt pontrúgás megcsúsztatásából. Szakadó esőben a gól után a játékunk kapkodóvá vált, feleslegesen ívelgettünk, középen kevésbé birtokoltuk a labdát, ennek ellenére domináltuk a játékot. Félidőben rendeztük a sorokat, a játékunk újra feljavult, sorra vezettük támadásainkat, főként a jobb oldalon sikerült többször a védelem mögé kerülni. Gratulálok a fiúknak, újabb meccset sikerült hátrányból megfordítani, amelyen végig kezdeményezően, gólra törően, sok helyzetet kidolgozva, jó mentalitással futballoztak” – összegezte a látottakat Sebestyén Ferenc, az U14-esek edzője.

NB II-es női csapatunk 1-0-s vereséget szenvedett az ZTE ellen. Az U17-es lányok kétszer is pályára léptek az elmúlt héten. A hétközi fordulóban itthon 4-2-es vereséget szenvedtek a Viktória Haladás csapatától, majd hétvégén elsöprő, 11-0-s győzelmet arattak a Felcsút vendégeként. Előbbi mérkőzés találatait Trampler Kinga és Oppermann Ilona szerezték, utóbbi meccs góljaiból kettőt-kettőt Oppermann Ilona, Trampler Kinga, Jánosi Ninetta Julianna, egyet-egyet pedig Császár Zsófia, Pataki Flóra, Kiss Patrícia, Moizer Melitta és Szabó Bernadett lőttek.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek