UTÁNPÓTLÁS

Veretlenül nyert nemzetközi tornát U11-es és U9-es csapatunk

A kilenc évesek ráadásul kapott gól nélkül zártak. A hétvége versenyző korosztályaink számára is jól sikerült.

A Vidi U19-esei a hétvégén 2-1-es győzelmet arattak a Pécsi MFC ellen. Találatainkat Ujvári Ádám és Róka Krisztián szerezték.
U17-es csapatunk szintén a Pécs ellen lépett pályára, és Vörös Bence triplájával, illetve Róka Krisztián találatával 4-2-re győzött.
Az U16-osok is a Pécs otthonába utaztak, és az utolsó percben kapott találattal 2-2-es döntetlent értek el. Góljainkat Horváth Bálint és Takács Márió Zoltán lőtték.

U15-ös és U14-es csapataink az Újpest vendégeként játszottak. A 15 évesek Szabó Bálint és Balla Patrik találatával 2-1-es győzelmet arattak, míg a 14 évesek 5-2-es vereséget szenvedtek. Utóbbi csapat találatait Varga Zsombor István lőtte.

Nem versenyző korosztályaink közül az U11-esek Pécsen az I. Nemzetközi PVSK Kupán mutatkoztak be. Horváth Zoltán fiai kiemelkedő teljesítménnyel, 12 találattal és kapott gól nélkül zárták a 8 csapatos tornát. „Erős, harcos játékosok ellen léptünk pályára, és kimondottan tetszett, hogy a srácok felvették a kesztyűt, ugyanolyan keményen játszottak, mint például a horvátok. Az első hely mellett a gólkirályi címet a mi játékosunk Horváth Kevin kapta, a legjobb kapus pedig Kovács Martin lett" – mondta Horváth Zoltán, az U11-esek edzője.

Az U9-esek ugyancsak az I. Nemzetközi PVSK Kupán vettek részt, ahol veretlenül, 32 lőtt és 3 kapott góllal végeztek az első helyen.

U7-es csapatunk Komáromban, a Berecz Dezső Emléktornán nemzetközi mezőnyben lépett pályára a hétvégén, és a 10 indulóból a második helyen végzett. „A lejátszott hat mérkőzésből négyet megnyertünk, volt olyan, ahol kimondottan nagyarányú győzelmet arattunk. A csapat a tornán összességében jó és egyenletes teljesítményt nyújtott, így mindenkit dicséret illet. A játékosok közül külön kiemelném Jáksó Nimródot” – összegzett Oláh Attila, az U7-es csapat vezetőedzője.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek