UTÁNPÓTLÁS

Kapott gól nélkül nyert nemzetközi tornát U12-es csapatunk

A hazai rendezésű nemzetközi minitornán a DAC, a Nyitra, a Fradi és a KTE volt a vendég.

Nem versenyző korosztályaink remek eredményekkel zárták a hétvégét. Kapott gól nélkül és 12 lőtt góllal nyerte meg U12-es csapatunk a saját rendezésű minitornát. „Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, minden csapatrészben jól játszottunk, végig irányítottuk a meccseket, és magabiztosan, sok helyzetet kialakítva futballoztunk. Labdabirtoklásban, kapura lövésekben, az ellenfél térfelén szerzett labdákban és a párharcokban is a riválisok fölé nőttünk, és ez egy nemzetközi tornán nagyon jó dolog. Az utolsó mérkőzésen már kicsit fáradtan, de nagy szívvel játszottak a fiúk, és ennek eredményeként kapott gól nélkül zártuk a minitornát” – összegezte a látottakat Bárdosi Balázs az U12-es csapat vezetőedzője.

U10-es csapatunk a Machos Ferenc Utánpótlás Emléktornán vett részt szombaton, és a negyedik helyen végezett. „Egy mérkőzéstől eltekintve hatalmas becsvággyal, akarással és jól játszottunk a tornán. A csoportmeccsek alatt összesen két gólt kaptunk, vagyis a védekezésünk kiválóan működött, és a támadásépítésünk is dicsérhető volt. A kapu előtti helyzetekben az előző tornákhoz képest nagy előrelépést láttam, sok volt a jó döntés, amit bizonyít a 11 rúgott gól. Sajnos végül csak a harmadik helyért játszhattunk, amit büntetőkkel vesztettünk el. Ambach Arnold kiemelkedő játékával elnyerte a torna legjobb támadója címet” – mondta el Palánki Csaba, U10-es csapatunk vezetőedzője.

Három korosztállyal képviseltettünk magunkat Kecskeméten a Hírös ÉP Tornán, és mindhárom korosztályunk remekül szerepelt. U9-es csapatunk első helyen végzett a tíz indulóból, Nagy Dániel lett a torna legjobb játékosa. U8-asaink ugyancsak az élen végeztek, és Tarkó Zétény gólkirály lett. A Vidi U6-osai két csapattal utaztak Kecskemétre. A tíz indulóból egyik csapatunk a harmadik, a másik a hatodik helyen végzett.

Versenyző korosztályaink közül az U19-esek a bajnokság hajrájában az Illés Akadémiát fogadták Sóstón, és 2-1-es vereséget szenvedtek, gólunkat Kovács Sándor szerezte.

U17-es és U16-os csapatunk egyaránt a Kecskeméti TE vendégeként lépett pályára szombaton. A 17 évesek 3-2-es vereséget szenvedtek, góljainkat Magda Dávid és Koltai Tibor szerezték. A 16 évesek 4-2-re kaptak ki, találatainkat Lengyel Máté Barnabás és Horváth Bálint lőtték.

A Vidi U15-ös csapata Fellner Krisztofer, Megyeri Márk és Zsédely Zsombor góljaival 3-2-re győzte le a Diósgyőr csapatát. „Nagyon jó első félidőt játszott a csapatom, ellenfelünk csak válogatott kapusának köszönhette, hogy nem vezettünk több góllal. Jól kezdtük a második félidőt is, aminek Fellner Krisztofer révén megérdemelt vezetés lett a jutalma. Ezután érthetetlen módon szétesett a játékunk, átvette az irányítást a DVTK, és rövid időn belül fordított is. Továbbra is pontatlanul, és ami ránk nem jellemző, fegyelmezetlenül játszottunk, támadásban viszont veszélyesek maradtunk, és nagy hajrával a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, de nagyon tanulságos mérkőzés volt.” – értékelte a látottakat Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat vezetőedzője.

U14-eseink ugyancsak a DVTK ellen léptek pályára, ám 5-1-es vereséget szenvedtek. Találatunkat Kovács Dominik szerezte.
U17-es lány csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett a PMFC-től.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek