UTÁNPÓTLÁS

Nemzetközi tornát nyert U9-es csapatunk

A Slovan Bratislava által szervezett emléktornán bizonyítottak 9 éveseink, az U17-es lányok pedig újabb gólzáporos győzelmet arattak. 

Nem versenyző korosztályaink közül három csapatunk is elutazott az SK Slovan Bratislava által rendezett XVI. Petra Dubovského Emléktornára. A 11 és 10 évesek egyaránt ötödik helyen végeztek, míg U9-es csapatunk megnyerte a tornát. „Nagyon nívós csapatok ellen léphettünk pályára, két cseh, két szlovák és egy lengyel első osztályú együttes utánpótlás korosztályaival mérkőzhettünk meg. A torna erősségét mutatja, hogy úgy alakult, ha az utolsó mérkőzésünket megnyerjük, elsők, ha elveszítjük, utolsók leszünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy ilyen kiélezett helyzetben is helytálltak, és nyerni tudtak, ráadásul úgy, hogy előtte egy kétnapos tornán vettek részt, amit szintén megnyertek. Elhoztuk a legjobb kapusnak járó díjat is, amit Fodor Papp Tamás kapott.” – mondta el Vadász Imre, az U9-es csapatot kísérő edző.

U17-es lány csapatunk a Pápa ellen elsöprő, 6-1-es győzelmet aratott szombaton. Góljaink közül hármat Trampler Kinga, egyet-egyet Kiss Patrícia, Jánosi Ninetta Julianna és Földesi Fruzsina szerzett. „Jól kezdtük a mérkőzést, már a 10. percben 2-0-ra vezettünk, és a későbbiekben sem engedtük kibontakozni a Pápát, agresszívan letámadtuk őket. A szezon egyik legjobb mérkőzését játszottuk, és nagyon szép gólokat szereztünk. Bár nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, egyértelműen jobbak voltunk, és megérdemelten nyertünk” – összegezte a látottakat Szabó József, U17-es lány csapatunk edzője.

Utánpótlás fiú csapataink közül csak három korosztály lépett pályára a hétvégén. A Vidi U19-esei a Kecskemét otthonába utaztak, és 2-1-es vereséget szenvedtek, gólunkat Pápai Kristóf szerezte. U15-ös és U14-es csapatunk az MTK ellen lépett pályára szombaton. A 15 évesek Szabó Bálint találatával 3-1-re kaptak ki, míg a 14 évesek 7-0-s vereséget szenvedtek.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek