DIÓSDI TC - VIDEOTON FC II 2-2 (0-1)

Vidi II: igazságos döntetlen a Diósd otthonában

Visszafogottabb első félidőt követően a második játékrészben sok helyzetet dolgoztak ki a csapatok.

Második csapatunk vasárnap kora este a Diósd otthonába látogatott. A hazaiak a tabella 13. helyén álltak a meccs előtt, míg a mieink az 5. helyen. Több mint egy hónapja nem sikerült nyernünk, utoljára április közepén a Sárvár együttese ellen szereztük meg mindhárom bajnoki pontot, azóta két döntetlen mellett háromszor kikaptunk.

Annak ellenére, hogy a DTC - Vidi II bajnoki 18 órakor kezdődött, nagy hőségben szaladtak ki a játékosok a pályára, és ez rá is nyomta bélyegét az első félidőre. Az első komolyabb ziccerünket a 23. percben sikerült gólra váltanunk, egy szélről érkező beadást Ács fejelt hat méterről kapura, Ténai nagyot védett, de a kipattanót Havasi közelről, látványos mozdulattal a kapuba juttatta. (0-1.) A folytatásban a hazaiak távoli lövésekkel próbálkoztak, de igazán nagy helyzetet nem láthattunk tőlük az első 45 percben.

A második félidőt viszont azonnal góllal kezdte a hazai együttes, Májer 18 méterről lőtt a kapunkba. (1-1.) Szinte azonnal válaszolhattunk volna, azonban az 50. percben még kihagytuk a helyzetünket. Három perccel később viszont Babolek óriási szólót mutatott be - négy hazai játékost cselezett ki - majd 16 méterről szépen tekert a kapuba. (1-2.) Nem örülhettünk sajnos sokáig, mivel alig három perc elteltével megint egyenlítettek a Diósdiak, Girán volt a gólszerző. (2-2.)

Az utolsó félórában lüktető, élvezetes játékot láthattak a nézők, mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győzelem megszerzése érdekében. Mindkét kapusnak voltak nagy védései, sőt egy alkalommal a hazaiak egyik védője a gólvonal elől tisztázott, azonban újabb gól már nem született, így végül igazságos döntetlennel zárult a találkozó.

Második csapatunk jövő vasárnap az Andráshida ellen játssza a szezonzáró bajnokiját.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek