TUDÓSÍTÁS

Kikapott a Vidi II a BKV Előre otthonában

Hiába birtokoltuk többet a labdát, a hazai csapat remekül használta ki lehetőségeit és 1-1-es félidő után 4-1-re győzött.

A tabella negyedik helyén álló Vidi II a nyolcadik BKV Előre vendége volt vasárnap este. Az előző fordulóban csapatunk a listavezető FTC II ellen 2-2-es döntetlent játszott, a fővárosi csapat Győrben kikapott 3-0-ra.

A meccs elejétől mi irányítottuk a játékot, a hazaiak kontrákra rendezkedtek be, de hiába a nagyobb labdabirtoklás, rögtön az első lehetőségükből meg szerezték a vezetést Németh révén. A félidő hajrájában Ács egyenlített, joggal bíztunk benne, hogy a szünet után gólokban is megmutatkozik majd a fölényünk.

Sajnos nem így történt, a csapatok nagyjából másolták az első félidőt, vagyis meddő mezőnyfölényben futballoztunk, a BKV pedig remekül kihasználva az adódó lehetőségeket, az 50., a 62. és a találkozó legvégén is betalált, sorrendben: Herczeg, Csepregi és Kiss vették be Zilizi kapuját. A 4-1-es vereség ellenére maradtunk a negyedik helyen, de hátrányunk már 7 pont a Dorog mögött. 

A következő fordulóban a tizenkettedik PAFC II-t látjuk vendégül Sóstón.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek