MOSONMAGYARÓVÁRI TE 1904 - VIDEOTON FC II 3-2 (2-0)

Egy félidő előnyt adtunk a Mosonmagyaróvárnak

45 percig úgy tűnt, akár nagyarányú vereséget is szenvedhet második csapatunk az NB II-be tartó Mosonmagyaróvár otthonában, végül azonban sikerült szorossá tennünk a meccset.

Második csapatunk rangadót játszott vasárnap késő délután az NB II-be való feljutásért küzdő Mosonmagyaróvár otthonában. A találkozót teltház előtt rendezték meg, körülbelül 700 néző volt kíváncsi a tabella harmadik és negyedik helyezettjének csatájára.

A hazaiaknál sérülés miatt nem léphetett pályára a Vidi saját nevelésű egykori közönségkedvence, Magasföldi "Dodi" József, aki tavasszal 10 bajnokin 13 gólt szerzett. Ennek ellenére nagyszerűen kezdett a Mosonmagyaróvár, 17 perc játék után már 2-0 állt az eredményjelzőn. A mieink az első játékrészben sok hibával, fásultan játszottak, és bizony ekkor még a játék képe alapján az sem volt kizárható, hogy a vége kiütéses vereség lesz.

Szünet után nagyot változott a játék képen, gyakorlatilag a kapujukhoz sikerült szegeznünk a hazaiakat. Az 53. percben Ács remek passzát követően Babolek lőtt 18-ról kapura, Tarczy óriási bravúrral piszkálta ki a felső léc alól a játékszert. A 60. percben ismét Babolek előtt adódott gólszerzési lehetőség, és ezt már sikerült gólra váltania (2-1). A folytatásban is mi domináltunk, azonban egy kontra végén Jasarevic volt eredményes (3-1). Disztl László együttese nem adta fel, és a 76. percben Babolek passzát követően a csereként pályára lépő Havasi tette ismét izgalmassá a rangadót (3-2). Az utolsó negyedórában sokat tettünk az egyenlítés érdekében, ez azonban végül nem sikerült, így a Mosonmagyaróvár lépett fel a dobogó harmadik fokára, míg mi a negyedik helyen állunk.

Jövő héten újabb komoly rangadó vár csapatunkra, az éllovas FTC II látogat a Sóstói Stadionba, május 8-án, 17.30-kor.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek