VIDI II

Újabb vármegyei rangadó vár második csapatunkra

A remek formában lévő, listavezető Iváncsa látogat vasárnap délelőtt Székesfehérvárra.

Fiatal NB III-as csapatunk az előző héten 3-1-es vereséget szenvedett a Gárdony otthonában, és mivel a mögöttünk álló csapatok közül kettő is pontot/pontokat tudott szerezni (a Dunaújváros Bonyhádon nyert 1-0-ra, a Szekszárd pedig a Kaposvárral játszott 1-1-es döntetlent), így mindössze egy pont választ el bennünket az utolsó három helyezettől (a bajnokság versenykiírása szerint az NB III-ból a csoportok utolsó három helyezettje kiesik, valamint a négy csoport két legrosszabb 13. helyezettje is).

A tabella vége jelenleg úgy néz ki, hogy az utolsó Dunaújvárosnak ugyanúgy 18 pontja van, mint a 15. helyezett Szekszárdnak és a 14. helyen álló PEAC-nak, míg mi 19 ponttal a 13. helyről várjuk a hétvégi bajnokit.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Tavaszi szezon, 23. forduló

7 április vasárnap

Fehérvár FC II
  • Simut

1-2

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Iváncsa KSE
  • Bányai
  • Aradi

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Simut Mario, Polényi Gábor, Husvéth Ádám, Virágh Milán Ferenc - Molnár Csaba (Cserkuti-Németh Olivér 86'), Pető Milán (Kecskés Máté 61') - Csepregi Barnabás (Ambach Arnold 68'), Kovács Patrik, Berki Marcell (Menyhárt Zsombor 61') - Tóth Tamás Vid (Gosztonyi András 68')

Iváncsa KSE

Varga Ádám - Kasza Balázs Ákos, D'Urso Giuliano (Barta Barnabás János 61'), Törőcsik Péter Tibor, Suszter László Márk (Kercsó Bence István 61'), Kovács Sándor Dávid (Vallejos Dominique 86'), Arisztotelisz Kiatipisz, Aradi Csaba, Horváth Bence (Székely Benedek 54'), Bányai Péter, Madarász Bence

Játékvezetők

Papp Ádám

Nagy Barnabás, Holpár Gergely

Vármegyei ellenfelünk, az Iváncsa tavaly november közepe óta még csak pontot sem veszített a bajnokságban, a legutóbbi hat bajnokiját megnyerte 19-3-as gólkülönbséggel. A legutóbbi fordulóban az MTK II otthonában nyert magabiztosan 3-0-ra az Iváncsa, a csapat támadója, Bányai Péter pedig 17 találatával a legeredményesebb játékos a Dél-Nyugati csoportban.

A Vidi II - Iváncsa NB III-as bajnoki mérkőzés április 7-én, vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik a Fehérvár FC Edzőközpontjában, a IV-es számú edzőpályán. A belépés természetesen ezúttal is ingyenes mindenki számára.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek