Sikeres hétvégét zártak utánpótlás és női csapataink is

Lejátszotta tavaszi első mérkőzését U15-ös lánycsapatunk; tovább menetelnek az U14-esek, ezúttal a listavezetőt győzték le.

U21-es együttesünk az alsóházi tabella élén álló Dunaújvárost fogadta Sóstón. A megyei rangadón Vincze Viktor találatával 1-1-es döntetlent értünk el. „A listavezető, és a tavaszi szezonban is remekül focizó dunaújvárosiak ellen az első félidőben kimondottan jó játékkal rukkoltunk ki, és több helyzetet kialakítottunk, ebből egyet gólra is tudtunk váltani. A játékunkban benne volt még legalább egy találat, de végül nem tudtuk befejezni a támadásainkat. A második félidőben a Dunaújváros fölénk kerekedett, és egyenlíteni tudtak. Úgy gondolom, mindkét csapat rászolgált az egy pontra.” - összegezte az U21-esek edzője, Csucsánszky Zoltán.

U18-as és U16-os csapatunk is Pápára utazott pénteken. A 18 évesek, Balogh Botond, Varga Bence és Csongrádi Márk góljaival 3-1-es győzelmet arattak, míg az U16-osok Koltai Tibor duplájával, Ujvári Ádám és Gál Márkó Dominik találataival nagy arányban, 4-0-ra nyertek.

A Győri ETO U15-ös és U14-es csapata látogatott szombaton a Sóstóra. Előbbi együttesünk Varjas László góljával 3-1-re kapott ki, az U14-esek pedig Németh Attila találatával 1-0-ra győzték le a tabella élén álló kisalföldieket, így továbbra is veretlenül menetelnek a tavaszi szezonban.

Mindkét női csapatunk pályára lépett a hétvégén. Az NBII-esek a Zalaegerszeggel játszottak, és 2-1-re győztek. A gólokat Oppermann Ilona szerezte. Az U15-ösök a Kecskemét otthonában nyitották a szezont, és Szabó Bernadett találatával 1-1-es döntetlent értek el.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek