Felemás hetet zártak utánpótlás csapataink

Az elmúlt héten U21-es csapatunk kétszer is pályára lépett a bajnokságban; a Felcsút ellen győzött, a Pécs ellen pedig kikapott hazai pályán.

Az U21-esek hétközi fordulón a Felcsút SE csapatát fogadták, és 5-3-ra győzték le. Góljaink közül kettőt Vallejos Dominique, illetve egyet-egyet Géresi Krisztián, Schiller Patrik és Vincze Viktor szerzett. „Nagyszerű, igazi közönségszórakoztató játékkal sikerült nyernünk a remek játékosokból álló Felcsút ellen. Meg voltam elégedve a csapat teljesítményével.” - mondta el a mérkőzést követően Csucsánszky Zoltán edző.
Szombaton ugyancsak hazai pályán játszottak az U21-esek, de ezúttal a vendégek bizonyultak jobbnak, és a Pécsi MFC-től 2-0-ra kikaptunk.

U17-es csapatunk gólgazdag mérkőzést játszott a Vasas ellen, ám hiába rúgtunk négy gólt, 5-4-re vesztettünk. Kovács Sándor kettő és Vass Gábor egy találatot szerzett, illetve Bögyös Bence öngólt lőtt.

Az U15-ösök és az U14-esek is hétközi fordulót játszottak. Mindkét csapat a Sopront fogadta, és a végeredményt is hajszálpontosan másolták, a mérkőzések 4-1-es Videoton győzelemmel zárultak. Az U15-ösök góljai közül kettőt Molnár Bence, egyet-egyet Varjas Zoltán és Kertész Attila szerzett. Az U14-esek közül Megyeri Márk háromszor, Zsédely Zsombor egyszer volt eredményes.

Női csapataink egyaránt döntetlennel zárták a hétvégi fordulót. Az NB II-es nők Tagyi Vivien góljával 1-1-et játszottak a Sopron ellen, U15-ös leány csapatunk pedig 2-2-őt a Pápa ellen. A gólokat Moór Vanessza és Trampler Kinga szerezte.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek