Ezúttal U14-es csapatunk jutott 12 gólig

Eredményes hétvégét zártak utánpótlás csapataink, a Szombathelyi Haladás két korosztálya összesen 15 kapott góllal távozott Sóstóról

A Videoton U21-es csapata a 2014-15-ös bajnokság zárásaként Debrecennel játszott itthon. Bár két góllal is vezettünk, Véninger Bertalan 71. percben történt kiállítását követően a vendégek kiegyenlítettek, így 2-2 lett a végeredmény. Mindkét találatunkat Holka Szilárd szerezte. Csucsánszky Zoltán csapata végül az Alsóház 5. helyén zárta az idei bajnoki évet. "Tavasszal már megmutatkozott a sok munka eredménye, őszhöz képest jelentősen javultunk mind pontok, mind pedig helyezés tekintetében. Mint mindenhol, ennél a csapatnál is vannak pozitívumok és negatívumok is, de összességében elégedett vagyok a játékosok éves teljesítményével." - értékelt Csucsánszky Zoltán edző. 

U18-as csapatunk Dunaújvárosba utazott a hétvégén. Kállai Bence Mihály góljának köszönhetően már a 7. percben megszereztük a vezetést, és a tíz perccel a lefújás előtt is úgy tűnt, 1-0-val zárul a találkozó. A 82. percben aztán a Dunaújváros kiegyenlített, szerencsére Cseh Attila révén érkezett a válasz, így végül 2-1-re nyert a Vidi.

Az U17-esek ugyancsak a Debrecent fogadták. A mérkőzés alatt bár kétszer is vezettünk, a vendégek mindannyiszor egyenlítettek, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó. A góljainkat Lencsés Balázs és Kovács Sándor szerezték.

U16-os csapatunknak nem sikerült gólt szerezni a Dunaújváros otthonában, a végeredmény 0-0-s döntetlen lett.

U15-ös és U14-es csapatunk a Szombathelyi Haladást fogadta Sóstón. Az U15-ösök Sarok Zsombor duplájával és Lengyel Máté Barnabás találatával 3-0-ra nyertek.
Gólzáporos győzelmet aratott az U14-es csapat, 12 gól lőtt a Dunaújvárosnak. A találatokból Megyeri Márk 5-öt, Szabó Bálint 3-at, Zsédely Zsombor 2-őt, Németh Attila és Zólyomi Dávid 1-1-et szerzett. „Előzetes várakozásainkat igazolta az ellenfél, hiszen a tabella utolsó helyén áll jelenleg a Dunaújváros. Ugyanakkor ennek is meg vannak a maga buktatói. Már hét közben felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy vegyék komolyan az ellenfelet, kellő tisztelettel és alázattal lépjenek pályára. Szerencsére nem akadozott a gépezet, mindenki teljesítette a feladatát. Ez a 12 gól még jól jöhet a végelszámolásnál. Három mérkőzés van vissza, és nagyon szoros az élmezőny, a több lőtt gólnak komoly jelentősége lehet.” - mondta el Poór András az U14-es csapat edzője.

NB II-es női csapatunk a rájátszás harmadik mérkőzésén 5-0-s vereséget szenvedett a Honvédtól. Az U15-ös lányok itthon 7-2-re kaptak ki a Győrtől. Góljainkat Demeter Renáta és Császár Zsófia szerezte.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek