Továbbra is veretlen a női csapatunk - hétvégi eredmények

Negyedik tavaszi mérkőzésén sem talált legyőzőre NB II-es női csapatunk, ugyanakkor hétvégén megszakadt az U14-esek hibátlan sorozata.

Az NB II Nyugati csoportjában a Pécsi MFC-t fogadta női csapatunk. A tabellán közvetlenül mögöttünk álló pécsieket Surányi Lívia góljával és Oppermann Ilona duplájával 3-2-re győztük le. „A tavasz legjobb mérkőzését, magas színvonalú meccset játszottunk. Hamar 2 góllal vezettünk, ám ekkor mintha valami megtört volna a lányokban, a Pécs megérdemelten kiegyenlített. Szerencsére, a végére összekapta magát a csapat, és Oppermann Ilona szépségdíjas találatával megszereztünk a vezetést. Nem csak őt, hanem Tagyi Vivien csapatkapitányt is ki kell emelnem, aki játékával, viselkedésével átsegítette az együttest a holtponton. Ez a győzelem gyakorlatilag NB I-es osztályozót ért, hiszen a hátralévő három mérkőzésünkön mindössze egyetlen pontot kell szereznünk ahhoz, hogy biztosan osztályozót játszhassunk” - mondta id. Horváth Gábor vezetőedző.

U15-ös lány csapatunk a Ferencvárossal mérkőzött itthon, és 5-1-es vereséget szenvedett. A gólunkat Trampler Kinga szerezte.

Utánpótlás fiú csapataink közül csak négyen játszottak bajnoki fordulót a hétvégén. Az U18-asok Kállay Bence Mihály góljával 1-0-ra győzték le a Dunaújvárost. Az U16-osok pedig Koltai Tibor találatával 1-1-es döntetlent játszottak, szintén a dunaújvárosiak ellen.

U15-ös csapatunk a szombathelyi Illés Akadémia otthonában 1-1-es eredményt ért el. A gólt Lengyel Máté Barnabás szerezte. Az eddig hibátlanul focizó U14-eseknek ezen a hétvégén nem sikerült folytatni a jó szériát, Szombathelyen 3-1-re kaptak ki. A gólunkat Kojnok Zsolt szerezte.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek