Fiatalok a Vidiben

Utánpótlásunk négy tehetséges játékosa is aláírta első profi szerződését a Videoton FC-hez.

Tóth László, Németh Erik, Koronczi Bence és Zsótér Donát március elsején írta alá szerződését.

Egyesületünk számára kiemelten fontos az eredményes utánpótlásnevelés, fiatal tehetségeink számára Sóstón és a felcsúti Puskás Akadémián is minden feltétel adott a folyamatos fejlődéshez. Szerencsére sok ügyes játékos futballozik egyesületünk korosztályos csapataiban, közülük ketten, Zsótér Donát és Tóth László március 1-jén aláírhatták életük első profi szerződését.

Zsótér Donát ősszel a Videoton FC-Puskás Akadémia U16 keretét erősítette, 14 mérkőzésen 12 gólt szerezve. A középpályás a szezon közben felkerült az U17-es együtteshez, ahol eddig négy bajnokin két gólt szerzett. Tóth László szintén a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 játékosa, 14 bajnokin 8 alkalommal talált be a középpálya több posztján is bevethető labdarúgó.

Mindkét játékos március elsején írta alá szerződését, a kontraktus szerint 2014. december 31-ig biztosan a Videoton FC-nél folytatják pályafutásukat.

Két másik ifjú tehetséggel is szerződést kötött egyesületünk, ez alapján Németh Erik és Koronczi Bence nyártól erősíti majd a Videoton FC-t, szerződésük 2015. június 30-ig szól.

fotó: pfla.hu

Szerző: Németh Zoltán

További hírek