Eredményes hétvégét zártak a Vidi utánpótlás csapatai

A tartalékosan felálló U19-es csapat magabiztosan nyert, az NB II-es nők pedig ismét gólzáporos győzelmet arattak a hétvégén.  

U19-es csapatunk Lencsés Balázs és Pápai Kristóf találataival 2-0-s győzelmet aratott a Pécs otthonában. „Bár a betegségek és a sérülések miatt hat kezdő ember is hiányzott a csapatból, a helyükre beálló játékosok bebizonyították, lehet rájuk számítani. Magabiztosan, jó csapatjátékkal sikerült legyőznünk a Pécset, ráadásul ez a győzelem a múlt heti, MTK elleni betlit követően az önbizalmunknak is jót tett” – mondta el Csucsánszky Zoltán a csapat vezetőedzője.

Az U17-esek és az U16-osok a Vác ellen léptek pályára szombaton. A 17 évesek Papp Ádám találatával 1-1-es döntetlennel zárták a mérkőzést, míg a 16 évesek 3-0-s győzelmet arattak. Góljainkat Lengyel Máté Barnabás, Kertész Attila és Laczkó Krisztián szerezték. Az U14-es csapat 3-1-es vereséget szenvedett a Pécs ellen, gólunkat Kovács Dominik lőtte.

Női csapataink közül ezen a hétvégén csak az NB II-esek játszottak bajnokit, a Nagykanizsa ellen fölényes,
6-1-es győzelmet arattak. Tari Tímea és Kiss Patrícia duplázott, valamint Trampler Kinga és Szehofner Vivien is eredményes volt. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek