Győzelemmel zárta a hétvégét U19-es csapatunk – utánpótlás eredmények

A Diósgyőr otthonában volt eredményes a Vidi U19-es csapata, az U12-esek pedig nemzetközi mini tornán folytatták jó szereplésüket.

Szombaton, Dunaszerdahelyen U12-es játékosaink nemzetközi mini tornán vettek részt. A Vidi csapatát ezúttal sem tudta senki legyőzni, a Dunaszerdahely ellen 9-0-ra, a Brno-ellen 3-2-re győztünk, a Nyitra ellen pedig 2-2-es döntetlent játszottunk. „A teljes csapatot játszatni tudtuk a két pályán, mentálisan erős, jó fizikumú játékosok ellen. Mindenki rendkívül pozitív szellemben és koncentráltan futballozott, amely azt eredményezte, hogy játékban ellenfeleink fölé kerekedtünk, és az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Dicséret illeti az egész csapatot.” – mondta el Bárdosi Balázs az U12-esek vezetőedzője.

Az utánpótlás bajnokság hétvégi fordulójában minden fiú csapatunk a DVTK korosztályos csapata ellen lépett pályára. Az U19-esek Szekeres Marcell és Varga Bence góljaival 2-1-re győztek. „Két hasonló képességű csapat csatájából mi kerültünk ki győztesen, szép győzelmet arattak a fiúk, jó teljesítménnyel, egységes és stabil védekezéssel kerekedtek felül a diósgyőrieken. Az elmúlt hetekben is remekül játszottak, azonban korábban hiányzott az a kis plusz, ami most a mi javunkra döntötte el a meccset. Nagyon jól teljesített a kapuban Sándor Bence, majd sérülése miatt, a lecserélést követően Nyári Bence is. A védelmet kiválóan irányította Varga Bence, és a pálya közepén hatalmasat dolgozott Babinyecz Balázs. Elöl Kovács Sándor és Szekeres Marcell egyéni villanásai eredményezték a két gól, ami sorsdöntő volt, de összességében az egész csapatot dicséret illeti.” – értékelte a mérkőzést Csucsányszky Zoltán az U19-esek vezetőedzője.

Az U17-esek ezúttal alulmaradtak, 4-0-s vereséget szenvedtek a DVTK-től. U16-os csapatunk 2-0-ra, az U15-ösök 1-0-ra, az U14-esek pedig 5-0-ra kaptak ki a diósgyőriektől.

Hétvégén NBII-es női csapatunk Nagykanizsa ellen lépett pályára, és szenvedett 2-0-s vereséget, az U17-es lányok pedig a PMFC-től kaptak ki 3-2-re.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek