Egy tucat góllal gazdagodott a Vidi U18-as csapata

Az utánpótlás bajnokság hétvégi fordulójában gólzáporos győzelmet aratott U18-as csapatunk. Az NB II-es nőknek nem sikerült győzniük a rájátszásban.

Két hét szünet után, két bajnoki mérkőzést is játszottak az U21-esek az elmúlt héten. A hétközi fordulón a Kaposvári Rákóczi csapatát fogadták itthon, és Kecskeméti Krisztián duplájával 2-0-ra győztek. Hétvégén a Dunaújvároshoz utaztak, de a tabella élén álló megyei rivális otthonában nem sikerült győzni, Sejben Viktor találatával 2-1-re kikaptak Csucsánszky Zoltán fiai.

U18-as csapatunk Pápán játszott és aratott elsöprő győzelmet; az Alsóház sereghajtóját 12-0-ra vertük meg. Csrepka Márton és Kállai Bence Mihály 3-at, Pápai Kristóf 2-őt lőtt, Kovács Sándor, Balogh Botond, Zólyomi Máté és Csongrádi Márk pedig 1-1 góllal járult hozzá az eredményhez. „Tudtuk, hogy milyen képességű csapat a Pápa, de a 12-0 így is szép eredmény, ennyit rúgni bárkinek nagy fegyvertény. Négy mérkőzés van még hátra a szezonból, ha reálisan nézem, akkor a végére az Alsóház középmezőnyébe, a 4-5. helyre várom a csapatomat.” - mondta el Csrepka Tamás az U18-asok edzője.

Győzni tudott U17-es csapatunk is, a Dunaújvárost 2-0-ra győzte le. Találatainkat Lencsés Balázs és Hegedüs Ábel szerezte. Az U16-osok pedig gólnélküli döntetlent játszottak a Pápa ellen.

U15-ös és U14-es csapatunk egyaránt a Vasas otthonába utazott a hétvégén. Míg a 15 évesek Sarok Zsombor találatával 1-1-es döntetlent értek el, addig az U14-esek 0-0-s eredménnyel zárták a találkozót.

NB II-es női csapatunk, a Nyírség NSC otthonában 3-0-s vereséget szenvedett a rájátszás második fordulójában.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek