VIDI II

Egy góllal nyert a Bonyhád-Majos Székesfehérváron

Második csapatunk végig uralta a meccset, de a kihagyott helyzetek a végén megbosszulták magukat. 

A Vidi II vasárnap délelőtt a Bonyhád-Majos együttesét látta vendégül.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Tavaszi szezon, 19. forduló

10 március vasárnap

Fehérvár FC II

0-1

Sóstói Stadion Székesfehérvár

Majosi SE
  • Széles

Fehérvár FC II

Gergely Roland - Virágh Milán Ferenc, Polényi Gábor, Husvéth Ádám, Kiss Ádám - Molnár Csaba, Kecskés Máté (Rétfalvi Zsombor 56') - Csepregi Barnabás, Ambach Arnold (Gosztonyi András 74'), Menyhárt Zsombor (Bertók Dániel 74') - Cserkuti-Németh Olivér

Majosi SE

Budzsáklia Benett - Széles Bence, Preininger Patrik (Nagy Norbert 75'), Mácsik Dominik (Kugli Ákos 69'), Kovács László, Pál Achilles, Sajnovics Milán, Vető Ákos (Enyedi Péter 45'), Kugler Kristóf, Horváth Marcell (Lőrinc Dániel 46'), Tóth Bence (Pál Márton 69')

Játékvezetők

Takács Ákos

Halmai Kristóf, Vargha Tamás

A mieink kezdték jobban a meccset, a 8. percben Csepregi szép kapáslövése csak centikkel kerülte el a kaput, majd a túloldalon egy szabadrúgás után a kapufán csattant a labda. A 17. percben Gergely védte szépen Kovács 15 méteres lövését. A 22. minutumban Cserkuti-Németh Olivér 16 méterről lőtt nagy erővel kapura, Budzsáklia nagy bravúrral védett.

A második félidő is nagy fehérvári helyzettel kezdődött, Csepregi passzát követően Ambach 14 méterről lőtt nem sokkal kapu mellé. A folytatásban a mieink birtokolták többet a labdát és bár a helyzeteket nem sikerült értékesítenünk, úgy tűnt, hogy az egyik pontot azért sikerül itthon tartanunk. A 85. percben Kovács tekert 16 méterről bal felső irányába, Gergely azonban a levegőben úszva kipiszkálta a labdát a felső léc alól. Egy perccel később viszont egy oldalszabadrúgást követően megszerezte a vezetést a vendég csapat, Széles közelről fejelt a kapunkba (0-1).

Az utolsó percekben mindent egy lapra feltéve támadtunk, de nem sikerült gólt szereznünk, a bonyhádi együttes 3 ponttal távozott Székesfehérvárról.

+39 kép megtekintése

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek