Molnár Csaba távoli góljával nyert a Vidi II a Komárom ellen

Nagy küzdelmet, de kevés helyzetet hozott a Vidi II vasárnap délelőtti bajnokija a Komárom ellen, melyet csapatkapitányunk távoli gólja döntött el. 

NB III-as csapatunk a Komárom együttesét látta vendégül vasárnap délelőtt 11-kor. Imrik László vezetőedző ezúttal az alábbi tizenegy játékosnak szavazott bizalmat a kezdőben: Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Pető, Molnár, Horváth - Babos, Tóth, Menyhárt.

A vendégek kezdték veszélyesebben a találkozót, nem telt el egy perc, amikor egy szabadrúgást követően Simigla fejelt közelről a kapunkba, a partjelző azonban lest jelzett, így maradt a 0-0. A folytatásban nagy küzdelem zajlott a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 25. percben Horváth Barnabás tekert 22 méterről kapura, de Bánfalvinak nem okozott gondot a védés. A 36. percben csapatkapitányunk, Molnár Csaba vette célba a vendégek kapuját 25 méterről, a labda egy védőn megpattant, ez becsapta a kapust, a játékszer pedig gond nélkül jutott a kapuba (1-0).

A második félidőben többet birtokolta a labdát a komáromi csapat, de komoly gólhelyzetig nem jutottak el a vendégek, védelmünk végig stabil és fegyelmezett volt. Gólszerzési lehetőség előttünk sem adódott ebben a játékrészben, a csereként pályára lépő Ambach fejjel és egy távoli lövéssel kísérletezett, de mindkét alkalommal célt tévesztett. 

A Vidi II jövő héten a listavezető Tatabánya otthonába látogat. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek