Vidi II - Gyenti Kristóf első NB III-as gólja három pontot ért

A Vidi II értékes három pontot szerzett Kelenföldön. 

Vasárnap délután a Kelen SC vendégeként lépett pályára Imrik László NB III-as csapata. A fehérvári fiatalok az alábbi felállásban kezdték a mérkőzést: Dala - Gyenti, Urbán, Sabanov, Berekali - Pető, Hodzic, Bumba - Kojnok, Tóth, Menyhárt. 

Rendkívül jól kezdtük a találkozót, a 4. percben egy szabadrúgást követően Sabanov fejelt alig kapu fölé, majd a 10. percben Kojnok adott pazar labdát Gyentinek, aki egy óriási sprint végén nagyon szép gólt lőtt (0-1). Ez volt fiatal védőnk első NB III-as találata. A 19. percben Vass került ziccerbe, 9 méterről azonban nem talált kaput a hazaiak játékosa. Az első félidő utolsó helyzete a 28. percben Tóth Tamás Vid előtt adódott, csatárunk egy csel után 18 méterről lőtt kapura, Köcse azonban védeni tudott. 

A második félidőben valamivel többet birtokolta a labdát a Kelen SC, azonban Dala kapuja nem forgott veszélyben, védelmünk magabiztosan látta el feladatát. A 64. percben Bumba 23 méteres lövése ment csak centikkel kapu mellé, majd a 81. percben Kojnok lövése jött ki a hazai kapusról, Bumba ismételhetett, de 14 méterről a felső léc fölé lőtt. 

NB III-as csapatunk újabb győzelmének köszönhetően a 20 csapatos NB III hetedik helyére lépett előre. Legközelebb szerda délután a sereghajtó Zsámbék együttesét látjuk vendégül.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek