Vidi II - 2-1-es vereség Nagykanizsán

NB III-as csapatunk balszerencsés vereséget szenvedett a Nagykanizsa otthonában, amely győzelmének köszönhetően már biztos, hogy dobogón fog végezni ebben a szezonban. 

Vasárnap délután Imrik László fiatal csapata a dobogóért küzdő Nagykanizsa otthonába látogatott. Mivel délelőtt a PAFC II csak döntetlent játszott hazai pályán a Balatonfüreddel, így a Nagykanizsa abban a tudatban lépett pályára ellenünk, hogy győzelem esetén már biztos, hogy a dobogón fog végezni a szezon végén. A mieink ezúttal a Gergely - Gyenti, Urbán, Lencsés, Sabanov - Molnár, Bumba, Hodzic - Menyhárt, Tóth, Babos tizeneggyel kezdték a meccset. 

A 4. percben egy gyors támadás végén Bumba lőtt 14 méterről kapu fölé, majd nem sokkal később Babos szélről érkező beadása ment el veszélyesen keresztben a kapu előtt. A túloldalon Lőrincz közeli lövését védte bravúrral Gergely, majd Kovalovszki 18 méteres szabadrúgását tornázta ki a jobb alsó sarok elől fiatal kapusunk. A 36. percben Bumba beadását Menyhárt lőtte közelről a felső lécre, két perccel később pedig Urbán egy szabadrúgást követően fejelt kapura, az egykori Vidi II kapus, Kálovits Henrik hatalmas bravúrral védett, a kipattanóra Sabanov érkezett, de két méterről becsúszva kapu mellé lőtt. 

A második félidőt remekül kezdtük, Babos kényszerítőzött Tóth Tamás Viddel, majd Babos Bence kicselezett két védőt és 15 méterről elegánsan lőtt a kapu jobb oldalába (0-1). Sajnos nem örülhettünk sokáig, hiszen két perccel később az egyik hazai játékos közelről Bumba vállát találta telibe a 16-osunkon belül, a játékvezető pedig mindenki legnagyobb meglepetésére a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Lőrincz Bence magabiztosan váltotta gólra (1-1). Sőt, újabb két perc elteltével már a hazaiaknál volt az előny, János Norbert 21 méterről lőtte ki a hosszú alsót (2-1). 

A 63. percben Tóth Tamás Vid 17 méterről alig lőtt kapu mellé, a 80. percben pedig Sabanov beadását Bumba fejelte centikkel kapu mellé. Az utolsó percekben már nem változott az eredmény, csapatunk balszerencsés vereséget szenvedett Nagykanizsán.

A teljes mérkőzés megtekinthető itt:

Jövő héten újabb dobogós csapattal mérkőzünk meg, a második helyen álló Veszprém lesz az ellenfelünk vasárnap délelőtt 11-kor. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek