2-0-s vereség hazai pályán a Bicskei TC ellen

Sóron duplájával nyerte meg a Bicskei TC a megyei rangadót.

Vasárnap délelőtt a megyei rivális Bicskei TC látogatott Székesfehérvárra az NB III 3. fordulójában. A vendégek egy Móri SE elleni 4-4-es hazai döntetlennel kezdték a szezont, majd a második fordulóban az ETO Akadémia vendégeként 2-0-ás vereséget szenvedtek. A mieink a Gyirmót II ellen kezdték a bajnokságot, hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett Györök Tamás fiatal csapata, legutóbb azonban magabiztos, 4-1-es győzelmet ünnepelhettek a fehérvári fiatalok a Móri SE ellen. 

Sóron 20 méteres szabadrúgása volt az első veszélyes helyzet a találkozó 7. percében, Gergely Roland a léc alól ütötte ki a labdát. Egy perccel később Babos robogott végig a pálya jobb oldalán, majd a 16-oson belül megcsinált egy szép cselt, 13 méterről alig lőtt kapu mellé. Újabb egy perc elteltével ismét a vendégek támadója, Sóron veszélyeztetett, 15 méterről lőtt a bal felső irányába, Gergely Roland ezúttal is nagyot védett. 

A 34. percben azonban már fiatal kapusunk is tehetetlen volt, Sóron lépett ki a védők között a labdával, kicselezte Gergelyt, majd éles szögből az üres kapuba gurított (0-1). A szünet előtt még egy Sóron-ziccert jegyezhettünk fel, közeli lövését azonban Gergely lábbal védeni tudta.

Szünet után nem sokat változott a játék képe, a vendégek birtokolták többet a labdát és az 51. percben Sóron 18 méterről kilőtte a jobb alsót (0-2). A folytatásban kevesebb helyzetet alakítottak ki a bicskeiek, azonban nagyon fegyelmezetten védekeztek, így mi sem tudtunk szépíteni. A legközelebb a gólszerzéshez a csereként pályára lépő Kovács Bence járt, azonban a 75. és a 83. percben leadott távoli lövését is védeni tudta Illés Bence, így maradt a 0-2. 

NB III-as csapatunk legközelebb szerdán az ETO Akadémia együttesét látja vendégül.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek