NŐI FUTBALL

Veretlenül bajnok felnőtt női csapatunk az NB II-ben!

Gajdóczi Tibor csapata 5-0-ra nyert Sopronban és 109-6-os gólkülönbséggel lett bajnok; Trampler Kinga megvédte gólkirálynői címét.

Bár a résztvevő csapatok páratlan száma miatt a többi gárda számára egy forduló még hátra van a női NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának küzdelmeiből, a MOL Vidi FC egy nagy különbségű soproni győzelemmel már befejezte szereplését. A találkozót követően Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"A tegnapi mérkőzésen nem a bajnoki cím sorsa volt a kérdéses, hanem a veretlenségünk megőrzése, illetve Trampler Kinga gólkirálynői címe. Nyugodtan fociztunk, 5-0-ra nyertünk és sikerrel jártunk, 109-6-os gólkülönbséggel zártuk a szezont, míg Kinga 31 találattal 2017-18 után másodjára lett gólkirálynő, hiszen legfőbb üldözőjét, a 22 gólos, soproni Grubitsot kiállították. Ezúton szeretném megköszönni az SC Sopronnak a fogadtatást, hiszen a mérkőzésre a városi stadionban került sor, játékosaik sorfalat álltak nekünk. Minden a bajnoki győzteshez méltón történt! Szintén szeretném megköszönni a klubnak és szurkolóinknak az egész szezon során nyújtott támogatást" - fogalmazott Róth Magdolna női szakági koordinátor.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek