NŐI FUTBALL

Május 25-én 14 órakor lép pályára felnőtt női csapatunk az NB I-be jutásért

Gajdóczi Tibor csapata a Kelen SC vendége lesz az odavágón, a találkozót megelőzően Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott.

Ahogy arról a molvidi.hu a szezon során folyamatosan beszámolt, klubunk felnőtt női csapata imponáló magabiztossággal, 15 győzelem mellett 1 döntetlennel, 109-6-os gólkülönbséggel megnyerte az NB II Nyugati csoportját. A szezonnak azonban még nincs vége, az együttes előtt álló kihívásokról pedig Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott.

"Fontos mérföldkőhöz érkezett a MOL Vidi FC női szakága. Amint azt már tudjuk, csapatunk az NB II Nyugati csoportjának elsőjeként a Keleti csoport aranyérmesével, a Kelen SC-vel mérkőzik, a tét pedig az élvonalbeli szereplés. A rájátszás oda-visszavágós alapú és amennyiben alulmaradnánk, még akkor is lenne esély az NB I-be jutásra, hiszen akkor a JET-SOL Liga 7. helyezettjével csapnánk össze két mérkőzésen. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, hiszen most az első két összecsapásra kell koncentrálnunk, melyek közül az odavágóra május 25-én, délután 2 órától kerül sor a Kelen SC pályájáján. Erre, illetve a június 1-jén 13 órakor hazai pályán kezdődő találkozóra is nagyon sok szeretettel várjuk szurkolóinkat. Egész idényünket az NB II-es bajnoki címnek szenteltük, ez volt munkánk első lépcsőfoka. Amennyiben sikerrel vesszük a rájátszást, akkor az NB I-es szereplés már csak hab lenne a tortán. Alázattal készülünk a mérkőzésekre és bízunk benne, hogy sikerül győztesen kikeveredni a párharcból!" - nyilatkozta Róth Magdolna, női szakági koordinátor.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek