Jegyinformációk a Köln elleni hazai play-off mérkőzésre

Az augusztus 25-én 19:00 órakor kezdődő mérkőzésre névre szóló jegyértékesítés lesz, amihez Vidi-bérlet, Vidi-klubkártya vagy 3. selejtezőkörös belépő szükséges. Kérjük szurkolóinkat, megvásárolt jegyeiket ne értékesítsék másoknak, mert csak a jegytula

Az 1. FC Köln elleni augusztus 25-i MOL Aréna Sóstóban sorra kerülő playoff-mérkőzésre a hazai szektorokba kizárólag vidis klubkártyával, a 2022/2023-as szezonra érvényes őszi és éves bérlettel, 2021/2022-es éves vagy tavaszi bérlettel, illetve az FC Petrocub Hincesti elleni hazai mérkőzésre megváltott belépőjeggyel lehet majd jegyet vásárolni. Felhívjuk bérleteseink figyelmét, hogy a play-off mérkőzésre előfordulhat, hogy nem a bérleten megjelölt helyre tudják megvásárolni a belépőjüket.

A jegyértékesítés augusztus 15-én, 14.00 órakor kezdődik!

FONTOS: a rendőrség és a német klub tájékoztatása alapján a kölni szurkolók rendszeresen a hazai szektorokba vásárolnak jegyeket csapatuk biztatása céljából, amit klubunk meg kíván előzni annak érdekében, hogy a hazai pálya valóban hazai pálya legyen, ezért célunk, hogy Vidi-szurkolók töltsék meg a hazai szektorokat.
Kérjük szurkolóinkat, megvásárolt jegyeiket ne értékesítsék másoknak, mert csak a jegytulajdonos tud majd belépni a stadionba. 

Azon szurkolóink, akik még nem rendelkeznek kártyával, akár most is igényelhetnek egyet online - a részleteket ide kattintva olvashatod!

Amennyiben a helyszínen tervezel szurkolni a csapatnak, és még nincs klubkártyád, javasoljuk, hogy minél előbb váltsd ki azt!

Frissítés (08.21, 17:10): Hétfőn, kedden és szerdán magyar személyi igazolvánnyal is meg lehet vásárolni a jegyeket a hazai szektorokba. Részletek ide kattintva!

Klubkártyával, illetve az FC Petrocub Hincesti elleni hazai mérkőzésbelépőt vásárló szurkolóinknak egy jegyet lehet majd vásárolni. Bérleteseink saját magukon kívül még további két szurkolónak vásárolhatják meg a jegyet, amennyiben az említett két személy is személyesen megjelenik a bérlettulajdonossal vagy (frissítés) a bérlettulajdonos be tudja mutatni a többiek személyes dokumentumainak fénymásolatát, vagy fotóját.

Az eredeti dokumentumok bemutatására tehát nincsen szükség, azonban kérjük, hogy a fent említett másolatokat bérleteseink mindenképpen mutassák be a vásárláskor, mert a jegyeket csak ezt követően tudják majd kollégáink kiállítani. A személyes adatokat nem tároljuk, kizárólag azonosításra használjuk fel.

Online jegymegújításra csak annak lesz lehetősége, aki a Petrocub Hincesti elleni hazai mérkőzésre is online vásárolta a belépőjét, valamint rendelkezik klubkártyával is. Amennyiben egy személy több jegyet is vásárolt a Petrocub elleni meccsre, akkor csak ő tudja online megújítani a belépőkét és csak azok számára, akik rendelkeznek klubkártyával. A többiek a VidiShopban, személyesen újíthatják meg jegyeiket.

A mérkőzésnapon nem lesz jegyértékesítés, így mindenképpen javasoljuk, hogy elővételben vásároljátok meg a jegyeket!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adni a nevet, valamint születési helyet és születési időt, ami a jegyre rá lesz nyomtatva. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti, és amennyiben a személyazonosító igazolvánnyal nem egyeznek az adatok, nem fogsz tudni belépni a stadionba.

Péntek 19:00 órától hétfő 12:00 óráig MLSZ Futballkártyával is meg lehet vásárolni a belépőket.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét továbbá arra, hogy a bérletértékesítés online, és a VidiShopban is szünetel majd augusztus 18., 17:00 órától augusztus 26., 10:00 óráig.

Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál majd a belépésnél.

Kik vásárolhatnak tehát jegyet az 1. FC Köln elleni hazai playoff-mérkőzésre a hazai szektorokba:

A 2022/2023-as éves, vagy 2022 őszi Fresh Corner Lounge-bérlettel rendelkező szurkolóink augusztus 19-én, 17:30-ig a Fresh Corner Lounge-ba kizárólag egy jegyet tudnak vásárolni, a másik két belépőt a személyes dokumentumok másolatának felmutatása mellett a további hazai szektorokba tudják majd megváltani. Augusztus 19-e után a további hazai szektorokba tudják majd megvásárolni mind a három belépőt.

A 2021/2022-es éves, vagy 2022-es tavaszi Fresh Corner Lounge bérletekkel nem lehet jegyet vásárolni a Fresh Corner Lounge-ba, viszont a további hazai szektorokba ők is tudnak három belépőt vásárolni.

Egyedi jegyvásárlási ajánlatunk bérleteseink, klubkártyásaink, és 3. selejtezőkörös jegytulajdonosaink számára

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz!

A jegyeket kizárólag online és a MOL Aréna Sóstóban található Vidishopban, és a mellette üzemelő főpénztárban tudod megvásárolni, a külsős partnereknél ezúttal nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A pénztáraink nyitvatartása:

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30

Főpénztár két munkaállomással

8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Hétköznap 10:00-17:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Várunk téged újra a MOL Aréna Sóstóba!

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu