RÓLUNK ÍRTÁK

Kovács Dániel: “Mindenki számára rendkívül fontos mérkőzés lesz”

Kapusunk a Fejér Megyei Hírlapnak nyilatkozott a visszavágó előtt.

Természetesen a Fejér Megyei Hírlap is kiemelten foglalkozik az 1. FC Köln elleni csütörtökön 19:00 órakor kezdődő visszavágóval. A felvezető anyagok során kapusunk, Kovács Dániel is megszólalt.

- Sokuknak talán élete mérkőzése lesz ez a visszavágó.

– Többen játszottak már a csapatból komoly tétmeccseket, főleg a válogatott játékosaink. De kétségtelen, hogy mindenki számára rendkívül fontos mérkőzés lesz. Nagyon várom már a találkozót, de próbálom nem "túlspilázni" a dolgokat. Extra fontosságú ugyan, de ugyanúgy csak egy meccs, mint a többi. Az biztos, hogy a Vidi lezárna egy időszakot, ha bejutnánk a csoportkörbe. Az elmúlt három-négy év nem úgy sikerült a klub számára, mint ahogy azt sokan remélték. Ha főtáblára jutnánk, biztos csalnánk némi mosolyt a szurkolók arcára.

- Arról, hogy ilyen fontos meccs előtt áll a csapat, Önök tehetnek, hiszen hatalmas bravúrt vittek véghez Kölnben.

– Nagyon nehéz meccs volt, egyértelműen jót tett a kiállítás a mérkőzésnek. A piros lapig dominált a Köln, vezettek is egy védelmi megingást kihasználva, de azt éreztem már akkor is, hogy okozhatunk zavart, egy döntetlent ki lehet hozni idegenben. Vagy egy olyan egygólos vereséget el lehet érni, ami azt sejteti, hogy lehet esélyünk a visszavágón. Az volt a célunk, hogy úgy jöjjünk el Kölnből, hogy legyen keresnivalónk a hazai visszavágón. Nos, ezt maximálisan sikerült elérnünk.

A teljes interjú elolvasható ide kattintva!

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek