Vidi II - Veszprém: ezúttal a rutin legyőzte a fiatalságot

Csapatunk Gyurcsó góljával még vezetett 1-0-ra, de a Veszprém két védelmi hibánkat is gólra váltva végül megnyerte a mérkőzést.

NESS Hungary NB II Nyugati-csoport

Videoton FC II - Veszprém 1-2 (1-1) Gólszerző: Gyurcsó (23') illetve Lang (44') Finta (73')

Videoton FC II: Somodi - Margitics, Vaszicsku, Szeleczki, Fejes - Szolnoki, Soós (Elek 78'), Gyurcsó, Szakály (Babos 57') - Móri, Olasz (Máté 66')

Veszprém: Varga - Grósz, Hegedűs, Lang, Leitold - Finta, Garai (Boromisza 42'), Molnár, Kollár (Szöllőskei 84'), Hevesi-Tóth - Alex (Czvetkó 76')

Ősszel magabiztos győzelmet szerzett a Vidi II az újonc Veszprém otthonában, azóta azonban szinte teljesen kicserélődött a veszprémi csapat. Több rutinos, korábbi NB I-es játékossal valamint Vágó Attilával erősítették meg a csapatot és ez nem csak a veszprémiek játékán de az eredményeiken is meglátszik.
Mindezek ellenére a Vidi II lépett fel támadóbb szellemben, és a 23. percben egy remek góllal meg is szerezte a vezetést. Érezhető volt azonban Papucsek hiánya a védelem tengelyében. Védőink többször is bizonytalanok voltak, és ez a 44. percben gólt is eredményezett a Veszprémnek.

A második félidőben is csapatunk birtokolta többet a labdát, azonban a rutinos veszprémi játékosok kontrái mindig veszélyt rejtettek magukban. Somodinak az első és a második félidőben is több nagy bravúrt kellett bemutatnia. Végül a második félidő közepén egy furcsa góllal átvette a vezetést a Veszprém. Ezt követően hiába támadott csapatunk 3 csatárral is, egyenlíteni nem sikerült, pedig még a 92. percben is hatalmas helyzete volt Hartyáni Gábor csapatának, azonban Szolnoki gólba tartó fejesét hihetetlen bravúrral védte a veszprémiek kapusa. A játék képe alapján a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna, azonban szomorúságra így sincs oka a csapatnak, jövő héten Tatabányán lehet javítani.

A részletekért olvassa el ONLINE KÖZVETÍTÉSÜNKET!

:
"Gratulálok a Veszprémnek! Tudtuk, hogy veszélyesek a pontrúgásaik, mégis egy ilyen szituációból kaptuk az első gólt. Sajnos Papucsek hiányát nagyon megéreztük, az eddig remekül működő védelmünk ma többször is nagyon bizonytalan volt. Szomorkodni azonban nincs okunk, a Tatabánya ellen kijavíthatják a srácok a mostani botlást."

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek