TUDÓSÍTÁS

Vidi II: vereség az Érd otthonában

A hazaiak 5-1-re győztek, az utolsó két fordulóban kell kiharcolniuk a bennmaradást a fiataloknak.

Ősszel a két együttes izgalmas mérkőzést játszott egymással Székesfehérváron, a vendég érdiek nagy csatában, 3-2-re nyertek ellenünk. A Vidi II az utóbbi időszakban nem találja a ritmust, március közepén nyert második csapatunk utoljára bajnoki mérkőzést, így az utolsó két fordulóban - a Veszprém és a Hévíz ellen - immár a bennmaradásért kell küzdeniük a fehérvári fiataloknak.

Vasárnap este napsütésben, de hatalmas szélben kezdődött az Érdi VSE - Videoton FC II bajnoki mérkőzés. A hazaiak számára komolyabb téttel már nem bírt a találkozó, hiszen a tabellán már se előre, se hátra nem tudnak lépni, biztos, hogy szezon végén ezüstérmes csapata lesz Érd városának. Az első komolyabb ziccer előttünk adódott, Elvir Hadzic nézett farkasszemet a hazai kapussal, azonban 13 méterről leadott lövése elakadt Kertészben.

A 18. percben Balázsovics beadását követően a szél a levegőben megtolta a labdát, amely becsapta Horváth Tamást, így a játékszer végül a kapunkban kötött ki (1-0). Néhány perccel később Lassú szabálytalankodott a 16-osunkon belül, a játékvezető határozottan a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Koós állt, és higgadtan helyezte a labdát a bal sarokba (2-0).

A második félidő elején Pintér növelte tovább a hazaiak előnyét, majd a játékrész közepén Kelemen duplázott bő négy perc alatt, így a 65. minutumban már 5-0 állt az eredményjelzőn. A második félidőben egyébként két újoncokat is avattunk, első alkalommal szerepelt a felnőttek közt Tarnóczi Roland és Haász Tamás - mindketten a Vidi U19-es csapatának a játékosai.

A 80. percben Kondorral szemben szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, a 11-est a sértett higgadtan váltotta gólra, ezzel beállítva az 5-1-es végeredményt.

Második csapatunk legközelebb péntek délután 13 órakor, hazai pályán fogadja a Veszprém együttesét.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek