Nyert a Veszprém Sóstón a Vidi II ellen

0-2 után csak szépíteni tudtunk, egyenlíteni már nem sikerült.

Ősszel a két csapat mérkőzését az egykori Vidi-játékos, Bognár Bence góljával a Veszprém nyerte meg. Ezúttal négy olyan játékos is helyet kapott a vendégek kezdőjében, akik tavaly még a Vidi II-ben játszottak. Bognár mellett ott volt a pályán Büki Baltazár, Kókány Péter és Dobsa Gergő.

A mieink kezdték jobban a meccset, de az első komolyabb helyzetet a Veszprém alakította ki, Kókány közeli lövését bravúrral védte Zöldesi a 12. percben. Nem sokkal később ismét Zöldesinek kellett nagyot védenie egy gyors vendég támadás végén. A mérkőzés 39. percében egy bal szélről érkező beadást Bognár 12 méterről, higgadtan lőtt a kapunkba (0-1). 

A második félidő elején Büki kemény belépőjét követően Lénárt maradt a földön, játékosunkhoz mentőt kellett hívni. A nagy tét miatt több durva megmozdulás tarkította a találkozót. A 60. percben egy gyors kontra végén ismét Bognár volt eredményes (0-2). Nyolc perccel később Dobsa szabálytalankodott a 16-oson belül Kondorral, az egykori Vidi-játékost második sárga lappal kiállította a játékvezető, a büntetőt pedig Bévárdi értékesítette (1-2). 

Az utolsó bő 20 percben emberelőnyben hiába birtokoltuk többet a labdát, komoly helyzetet nem sikerült kialakítanunk, így a jövő heti, utolsó fordulót a tabella 13. helyéről várjuk. Második csapatunk június 4-én, 18 órakor a Hévíz otthonában lép pályára. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek