Vidi II: vereség a Kaposvár ellen

A vasárnapról péntek délutánra előrehozott NB III-as bajnokin 3-1-re nyertek a vendégek Sóstón.

Ősszel nagyon sima, 6-0-ás győzelmet szerzett második csapatunk ellen hazai pályán a Kaposvár. Dvéri Zsolt a péntek délutáni bajnokin két NB I-es visszajátszóra, Zöldesi Illésre valamint Pölöskei Zsoltra számíthatott.

     
   
  A Vidi II - Kaposvár NB III-as bajnokit a helyszínen tekintette meg többek közt Balogh Attila ügyvezető, Pető Tamás edző, Kovács Zoltán sportigazgató, Balogh Tamás játékosmegfigyelő és Kenyeres Imre utánpótlás sportigazgató is.  
     

Jó iramban kezdődött a találkozó, az első 10-15 percben a piros-kék fiatalok diktálták a tempót, helyzetet azonban nem sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Ezt követően átvette a találkozó irányítását a Kaposvár és a 29. percben az egykori újpesti védő, Nagy János találatával előnyhöz is jutottak a zöld-fehérek. A 41. percben Kondor Kristóf egyenlíthetett volna egy szép akció végén, azonban közeli lövése a felső lécen csattant.

A második félidő elején Hujber növelte a kaposvári előnyt, majd ismét Kondor találhatott volna egykori csapata kapujába, de egy szép szóló végén lövés helyett a passzt választotta, melyet a vendég védők lefüleltek. A 77. percben Elvir Hadzic lövése jött ki a kaposvári kapusról, a kipattanót Pápai vágta közelről a kapuba. Az utolsó tíz percben mindent egy lapra feltéve támadtunk az egyenlítés érdekében, fellazult a védelmünk, ezt pedig a rutinos kaposvári futballisták kihasználták, és Hujber a 90. percben beállította az 1-3-as végeredményt.

Második csapatunk jövő héten vasárnap az Andráshida otthonába látogat.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek