Vidi II - Tovább tart fiatal NB III-as csapatunk veretlenségi sorozata

Szalai Tamás együttese vasárnap délután a Komárom otthonában játszott 1-1-es döntetlent, már hat mérkőzés óta veretlen a "kis Vidi".

Vasárnap délután a kiesés ellen harcoló Komárom vendégeként lépett pályára a Vidi II. NB III-as csapatunk jó szériában van, a legutóbbi öt bajnokijából négyet is megnyertek a fiatalok, míg legutóbb Nagykanizsán 2-2-es döntetlent játszottak. Az NB I-es keretből ezúttal sem játszott vissza egy mezőnyjátékos sem, ráadásul a házi gólkirályra, Sergej Vintonjira sem számíthatott Szalai Tamás, fiatal támadónk ugyanis a legutóbbi fordulóban megkapta az ötödik sárga lapját.

A találkozón érződött, hogy a hazaiaknak van több veszteni valójuk, zártan védekeztek és kontrákból próbáltak eredményesek lenni. Az első játékrészben egyetlen komolyabb helyzetet sikerült kialakítanunk, Dénes Csanád Vilmos azonban nem tudta bevenni a komáromi kaput. A 29. percben aztán egy előre vágott labdát kaparintott meg Tóth Patrik, aki két csel után szép gólt lőtt (1-0), a szünetig pedig már nem változott az eredmény. 

A második félidőben sikerült átvennünk az irányítást, majd érkezett egy kiadós zápor, melynek következtében a vizes füvön felgyorsult a játék, ehhez pedig nekünk sikerült jobban alkalmazkodnunk. A második játékrész derekán Szalai Tamás pályára küldte Hajdingert és Dékeit is, ezáltal még veszélyesebbek lettek a támadásaink. Alig hét perccel azután, hogy csereként beállt Dékei Márk, ki is egyenlített (1-1), a hátralévő időben pedig akár a győztes gólt is megszerezhettük volna, de Dékei, Hajdinger és Berekali lehetőségei is kimaradtak, így végül egy ponttal távoztunk Komáromból.

NB III-as csapatunk három fordulóval a bajnokság vége előtt már matematikailag is bebiztosította a bennmaradást, jelenleg a 10. helyen állunk a 20 csapatos bajnokságban. A következő fordulóban az Érdi VSE látogat Székesfehérvárra vasárnap délelőtt 11 órakor. 

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek