Továbbra is veretlen a Vidi II

Harmadik idegenbeli mérkőzésén harmadik döntetlenét szerezte meg Hartyáni Gábor csapata és hármas holtversenyben áll a tabella élén.

Hartyáni Gábor csapata ezúttal is kapott egy kis NB I-es segítséget, hiszen a Videoton FC keretéből Szolnoki, Margitics, Djordjics és Lencse is a "kis Vidiben" szerepelt vasárnap délután. Az ellenfél az a Budapest Honvéd II volt, akik a hazai mérkőzéseiket műfüvön szokták játszani, és bizony kérdéses volt a találkozó előtt, ez vajon mekkora hátrányt is jelent csapatunk számára.
Nos, mint kiderült, a játékosok megfelelően alkalmazkodtak a szokatlan játéktérhez. Az első félidő vége előtt emberelőnybe kerültünk és ezt viszonylag gyorsan gólra is váltottuk a második félidő elején. Móri 14 méterről szerezte meg a vezetést. Sajnos azonban ezen a délutánon a Vidi II gyengébben játszott, mint például legutóbb a Pécs ellen. A 70. percben sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak. Látványos, ollózós gólt szerzett a csereként beállt Mustapha, azonban a mozdulat szabálytalannak tűnt, ugyanis lábbal veszélyeztette egyik védőnket, aki megpróbálta elfejelni a "zsugát". A játékvezető azonban érvényesítette az amúgy tényleg tetszetős gólt.
A mérkőzés vége előtt 9 főre olvadtak a hazaiak, de sajnos nem sikerült megszereznünk a győztes gólt, és bár továbbra is veretlen a bajnokságban a Vidi II, de azért kis hiányérzet maradt a játékosokban és vezetőkben a döntetlent követően.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek