4-0-ás Vidi II siker a Kaposvölgye ellen

Izing, Margitics, Gyurcsó és Fejes is gólt szerzett. Akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna a Vidi II.

Szomorú, borús időben kezdődött szombaton délután Felcsúton a Vidi II – Kaposvölgye találkozó. Ennek ellenére közel 200 néző látogatott ki a stadionba. A fehér mezes hazai csapat nem is maradt adós a jó játékkal és a gólokkal sem. Az első 45 percben Izing és Margitics is betalált a vendégek kapujába, de a Kaposvölgye szinte a félpályán alig tudott átjönni, akkora fölényben futballozott a Vidi II. Teljesen megérdemelt, kétgólos hazai előnnyel zárult az első félidő.
A szünetben cserékkel próbálta csapatát felrázni a vendégek mestere, azonban a játék képe nem sokat változott. A második félidő közepén aztán emberhátrányba kerültek a vendégek, miután a Kaposvölgye kapusa „elkaszálta” a 16-oson belül Gyurcsót. A jogos büntetőt a sértett higgadtan értékesítette, így remek hetet zárt Gyurcsó, hiszen kedden a felnőttek közt volt eredményes a Bp. Honvéd elleni Magyar Kupa visszavágón, míg a mai találkozón gólt szerzett, és gólpasszt is adott.
A hátralévő időben újabb gólokat szerezhetett volna a Vidi II, de szinte hihetetlen módon 5 perc alatt háromszor is a kapufán csattant a labda. A 90. percben aztán Fejes állította be a 4-0-s végeredményt.
Ezzel a győzelemmel a Vidi II a tabella élére ugrott, igaz a Pécs holnap játszik a Ferencváros II vendégeként. Jövő héten pedig igazi rangadó lesz, a Vidi II látogat szombaton Pécsre.


A mutatott játékkal csak helyenként voltam elégedett. Többször is hibáztunk mezőnyben, amit egy erősebb csapat biztos kihasznált volna. Ma azonban ennyi is elég volt a győzelemhez. Gyurcsó teljesítményével elégedett vagyok, remekül játszott a keddi kupameccsen is és ma is ügyes volt.

A részletekért olvassa el az ONLINE KÖZVETÍTÉS-t!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek