Az utolsó két percben fordított a Vidi II

Hihetetlen mérkőzésen szerzett győzelmet a "kis Vidi": 87 percig mintha pályán sem lett volna a Vidi II, majd gyorsan lőtt két gólt és nyert a csapat.

NESS HUNGARY NB II Nyugati-csoport

FTC II - Videoton FC II 1-2 (0-0)
Gólszerző: Tóth B. (48') illetve Papizsanszkij (87'), Máté (89')

FTC II: Jova - Rodenbücher, Sváb (Gyürki 67'), Papp (Nyilasi 46'), Tóth B. (Tóbiás 74'), Antal, Varga, Tóth A., Fülöp, Vattai, Vass

Videoton FC II: Somodi - Margitics, Izing (Szolnoki 26'), Papizsanszkij, Fejes - Gyurcsó, Papucsek, Soós (Nyilas 74'), Móri - Babos (Kis 64'), Máté

Nem várt könnyű mérkőzés Hartyáni Gábor csapatára, hiszen Olasz és Rása is eltiltás miatt hiányzott a keretből, az ellenfél pedig az a Ferencváros II volt, mely főleg hazai pályán nagyon veszélyes lehet bárkire.
Az első félidőben a két csapat nem kápráztatta el látványos játékkal a nézőket. A félidő legnagyobb helyzetét Gyurcsó hagyta ki, amikor egy az egyben vihette kapura a labdát, azonban lövését nagy bravúrral védte Jova. Az első játékrész krónikájához tartozik, hogy a 25. percben megsérült Izing Martin, egy ütközést követően a bokája kifordult, ezért le kellett cserélni.

Fordulás után, a szünetben pályára lépő Nyilasi harcolt ki hamar egy büntetőt, amit Tóth Bence higgadtan értékesített. A gól megfogta a srácokat és végig fölényben futballozott a Fradi II, de Somodi nagy bravúrokkal tartotta meccsben csapatunkat. A futball örök igazsága ezúttal is érvényesült, azaz nem lehet büntetlenül ennyi helyzetet kihagyni. A 87. és 89. percben két szenzációs gólt lőttünk, gyakorlatilag a semmiből, ezzel megszereztük a 3 pontot. Nem lennénk igazságosak, ha azt mondanánk, hogy teljesen megérdemelt győzelmet szerzett ma a Vidi II, a 87. percig még a döntetlen is csak nehezen elképzelhető eredménynek tűnt. Azonban ilyen a futball, láttunk már hasonlóan nagy feltámadást labdarúgópályán, elég ha csak az 1999-es BL-döntőre gondolunk.

:
"A mai mérkőzés után csupán egy dologgal lehetek elégedett, az pedig az eredmény. Sajnos nagyon fásultan játszottunk, azonban ezúttal Fortuna mellénk állt."

A részletekért olvassa el ONLINE KÖZVETÍTÉSÜNKET!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek