Vereség Tatabányán a szezon leggyengébb játékával

A lelkesen játszó hazai csapat akár nagyobb arányú győzelmet is szerezhetett volna a gyengén játszó Vidi II ellen.

NESS Hungary NB II Nyugati-csoport
Tatabánya - Videoton FC II 3-0 (1-0)
Gólszerző: Tóth (31') Farkas (65' és 87')

Tatabánya: Dombai - Almási, Simkó, Farkas, Megyesi, Vass, Kovács, Deme, Tóth (Dombai 70'), Bozsik (Solymos 88'), Farkas (Szabó 88')

Videoton FC II: Somodi - Margitics, Vaszicsku (Máté 56'), Papucsek, Farkas - Soós, Fejes, Gyurcsó, Móri - Babos, Olasz

Ősszel Felcsúton a Vidi II magabiztos, 3-1-es győzelmet szerzett a Tatabánya ellen Móri valamint a csereként pályára lépő Máté két góljával. A tabella második felében tanyázó hazaiaknak sikerült a visszavágás.
Pedig ígéretesen kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 3. percben helyzetet sikerült csapatunknak kialakítania, azonban ebből a lehetőségből nem született gólt. Az első félóra mezőnyjátékkal telt el, igazi helyzet a 3. perc és a 31. perc között egyik kapu előtt sem alakult ki. A 31. percben aztán megszerezték a hazaiak a vezetést, Megyesi beadását Tóth 12 méterről lőtte a kapuba (1-0). A félidő vége előtt 5 perccel Gyurcsó 23 méterről végzett el egy szabadrúgást, a labdát a bal felső sarokból Dombai hatalmas bravúrral ütötte ki.

A második félidő közepén, a 65. percben tovább növelte előnyét a hazai csapat, Farkas 13 méterről lőtt gólt (2-0). Nem telt el 10 perc sem és emberhátrányba került csapatunk, Olasz reklamálásért kapott azonnal piros lapot. A kegyelemdöfés a 87. percben érkezett Farkas egy beadást követően közelről lőtt a kapuba (3-0).

:
"A szezon leggyengébb játékát láttam ma a csapattól. Gyorsan rendet kell tenni a fejekben, erre azonban nem lesz sok időnk, hiszen csütörtökön már ismét bajnokit fogunk játszani."

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek