SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Honvéd elleni rangadóra

Klubunk ezúttal négy szurkolói buszt indít. Csütörtöktől korlátozott számban újra lehetőség van jegyvásárlásra!

Együttesünk az OTP Bank Liga 32. fordulójában a bajnoki címvédő Budapest Honvéd FC-t fogadja a Pancho Arénában. A legutóbbi, Vasas elleni 3-0-s sikerrel nagy lépést tettünk a végső elsőség felé, a kispestiek ellen 19:30-kor kezdődő találkozón pedig még tovább közeledhetünk célunkhoz.

A találkozóra minden hazai jegy elfogyott elővételben, így a helyszínen a hazai pénztárak zárva lesznek!

A találkozó előtt köszöntsük együtt a pályára lépő játékosokat! A "Sálakat fel!" akciónk részleteiért kattintson ide!

Szavazzon a meccs legjobbjára a Vidi mobil-applikációjában a Honvéd elleni bajnokin is! A részletekért kattintson ide!

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (2E és 2D) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák).

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat.

Különjáratok  

A Honvéd elleni mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon összesen 4 szurkolói buszt indít. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával május 25-én, pénteken 16 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak május 27-én, vasárnap 18:00-kor, a gyülekező 17:45-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek