STATISZTIKA

A harmadik bajnoki címünket bebiztosító Boban Nikolov a 32. forduló csapatában

A Budapest Honvéd ellen a három pont - és ezzel az elsőség - sorsát góljával végképp eldöntő macedón középpályás bekerült a legjobbak közé.

A vidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén a Budapest Honvéd felett aratott 2-0-s győzelmével megnyerte az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírását, a második gólt jegyző Boban Nikolov pedig a forduló válogatottjába is bekerült.

A 32. forduló válogatottja
Dibusz Dénes (Ferencváros, 294) - Lovrencsics Gergő (Ferencváros, 312), Rus Adrián (Balmazújváros, 282), Szatmári Csaba (Debrecen, 272), Marquinhos Pedroso (Ferencváros, 316) - Boban Nikolov (Videoton FC, 246), Joseph Paintsil (Ferencváros, 383), Sztefan Szpirovszki (Ferencváros, 274), Sigér Dávid (Balmazújváros, 272), Hangya Szilveszter (Vasas, 291) - Ievgen Pavlov (Vasas, 249)

A télen igazolt Boban Nikolov az idény során a 21. fordulót követően másodjára harcolta ki a forduló csapatában való tagságot.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek