271 jegy felszabadult a Honvéd elleni rangadóra

Csütörtök 10.00-tól a VidiShopban és online is tudnak vásárolni szurkolóink!

Amint azt korábban jeleztük, alakulhat úgy, hogy a vasárnapi Vidi - Honvéd összecsapásra még korlátozott számban felszabadulnak jegyek. Ez megtörtént, így csütörtök 10.00-tól személyesen a VidiShopban, vagy online ide kattintva 271 belépő lesz megvásárolható!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a helyszínen a hazai pénztárak nem nyitnak ki!

Jegyvásárlás

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával és minden más futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​
Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Klubkártya nélkül:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop csütörtökön és pénteken is 10:00-től 17:30-ig tart nyitva, az ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig tart.

Hazai jegyárak

* online jegyvásárlás nem lehetséges

Vendég jegyárak

A vendégjegyek elővételben egységesen 1400, a helyszínen egységesen 2000 forintba kerülnek.

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (2E és 2D) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák). Azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

Minden további fontos szurkolói információt megtalál ide kattintva!

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek