Döntetlennel hangolt Frankfurtban a Köln

Izgalmas hajrában végül egy pontot szerzett meg vasárnap délután EKL-ellenfelünk.

Csütörtökön 19:00 órakor az 1. FC Köln együttesét fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. Csapatunk nem játszott bajnokit a hétvégén, a Köln azonban vasárnap délután Frankfurtban lépett pályára.

Steffen Baumgart a Schwabe - Schmitz, Kilian, Hubers, Hector - Ljubicic, Skhiri, Olesen, Kainz - Tigges, Adamyan 11-el kezdett, kikerült tehát a Vidi elleni csapatból az ellenünk kiállított Chabot, a fiatal szélső Thielmann és a csütörtökön gólt szerző Dietz, helyettük Kilian, Olesen és Tigges került be a kezdőbe.

Az első félidőben nem született gól a frankfurti stadionban, ahová 4500 szurkoló kisérte el a kölni együttest. Ebben a játékrészben az Eintracht Frankfurt birtokolta többet a labdát, de a hazaiak csak kétszer próbálkoztak lövéssel, míg a vendégek négyszer is.

A második játékrészre aktívabbá vált a játék és a csereként beálló japán Daichi Kamada szabadrúgásból megszerezte a vezetést a Frankfurtnak, igaz, a gólhoz az is kellett, hogy a kölni klubikon, Hector szerencsétlenül fejeljen bele a labdába. Sokáig nem örülhetett az Eintracht, mivel a szintén csereként beálló Jan Thielmann nagy gólt zúdított a jobb alsó sarokba. A kölni találatot sokáig vizsgálta a VAR, mivel Dietz talán lesen állt, ám úgy ítélték meg, hogy nem zavarta Trappot, a hazai kapust a védésben, így 1-1-es döntetlennel végeztek a csapatok.

Ha nincs még jegyed a csütörtöki 1. FC Köln elleni találkozóra (kezdés 19:00, MOL Aréna Sóstó), még megveheted klubkártyáddal és személyesen is! Részletekért kattints ide.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek