A Vidi pályakarbantartói mindent megtesznek azért, hogy kifogástalan legyen a játéktér

Az egész nyáron át tartó kánikula és a napokban lezúdult nagy mennyiségű csapadék sem könnyítette meg Köntös Dánielék dolgát, azonban a MOL Aréna Sóstó centerpályája kifogástalan állapotban várja a csütörtök esti találkozót. 

"Természetesen mi is nagyon várjuk a csütörtök esti mérkőzést, hiszen most mindenki erről a meccsről beszél, ráadásul nagyszerű eredményt ért el a csapat Kölnben. A munkánkra azonban ez nincs hatással, hiszen a centerpályán ugyanazokat a munkálatokat végezzük el, mint akármelyik másik találkozó előtt. A legapróbb részletekere ugyanúgy figyelünk egy átlagos NB I-es bajnoki előtt is, mint most. Nagyon nehéz évünk van a szélsőséges időjárási körülmények miatt. Fontos a mi munkánkban is az, hogy folyamatosan képezzük magunkat, hogy fel tudjunk készülni az ilyen nehéz helyzetekre is. Az, hogy az elmúlt két hónapban egyáltalán nem volt csapadék, komoly kihívások elé állított bennünket is, de a szárazság mellett a nagy hőség is komoly gondot okozott, hiszen ilyen körülmények között gyakoriak a különböző gombás megbetegedések. A legmodernebb technikai eszközöket szereztük be, hiszen folyamatosan figyeljük a nemzetközi trendeket. Az elmúlt napokban 33 milliméternyi csapadékot mértünk, amely a pályára hullott, ez azonban akkor jelentene számunkra komolyabb gondot, ha a mérkőzést a hét első napjaiban rendeznék meg, így azonban, hogy csütörtök este lesz a találkozó, bízom benne, hogy nem jelent gondot a hétvégi esőzés. Kollégáimmal azért dolgozunk minden nap reggeltől késő délutánig, hogy a Vidi minden alkalommal kifogástalan minőségű pályán tudjon játszani a MOL Aréna Sóstóban" - árulta el honlapunknak Köntös Dániel, a MOL Aréna Sóstó pályakarbantartói csapatának vezetője. 


 

Ha nincs még jegyed a csütörtöki 1. FC Köln elleni találkozóra (kezdés 19:00, MOL Aréna Sóstó), még megveheted klubkártyáddal és személyesen is! Részletekért kattints ide.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu